Saturday, September 7, 2013

Вие сте магически същества, нали? – канализирано от Рон Хед 6 Септември 2013


Архангел Михаил
 today
Днес ние се връщаме към по-щастливи теми. Ще започнем като ви посочим по-позитивните  новини които започват да влизат в репортажите на вашите новинарски медии. Ако знаете какво се очакваше да се случи, ще бъдете в състояние да четете между редовете и да бъдете насърчени от тези неща когато ги видите, въпреки че те не се съобщават непременно като положителни събития. Това ще продължи да се ускорява докато тази година напредва. Полагат се усилия за да ви държат в състояние на тревога и извън равновесие, но вие се събудихте и си научихте уроците твърде добре. Вашата светлина се разпространява, така както вие знаехте че ще стане.

Ние също така се връщаме към темата за това какво е за вас постъпващата енергия. Тя е много силна в момента и отново нараства все по-силна. Дишайте, скъпи мои приятели, дишайте. Релаксирайте в промените които донасят вашия нов свят и вашите нови аз-ове до вас. Приемете ги с благодарност и те ще ви причинят много по-малко дискомфорт. 

Това понижаване на равнището на дискомфорт, ако изпитвате такъв, скоро ще се превърне в определено чувство на радост и комфорт. Вие ще се преместите в по-конструктивно и по-малко ясно време за вашите енергийни полета и вашите тела. Вашия живот ден за ден ще започне да отразява това все повече и повече. Вашите дни на лична радост ще се появят, не с фанфари, а привидно като нещо естествено.

Когато погледнете назад, ще изглежда объркващо за момент, може би. Или може би ще изглежда като магия. Ах, скъпи мои сърца, вие сте магически същества, нали?

Това най-уморително време, както изглежда на мнозина, ще се превърне в най-паметното и най-радостното ви. Това е вашето време. Бъдете стабилни. Бъдете заземени. И бъдете в сърцата си толкова, колкото сте способни. Ще откриете, че сте станали все повече и повече умели да правите това. 

Питайте за нашата помощ, ако имате нужда. Попитайте за нея, ако просто искате. Или просто ни почувствайте около вас, ако искате. Ние сме тук. Ние винаги сме тук. Седнете с нас и се насладете на нашата компания. И си представете това. Ако ние ви говорихме, какво щяхме да кажем? Ние ви говорим, вие знаете. Все повече и повече от вас слушат. Това ще става все по-ясно, докато ние се движим по този път. Добър ден, скъпи единствени.

Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони