Tuesday, September 3, 2013

СаЛуСа – 3 септември 2013г.

Сега виждате ли колко сте могъщи? Онези, които желаеха да останете в по-ниските вибрации на страх и омраза, нямат вече енергия, от която да се хранят и това може ясно да се види в конфликта на вашия свят, за който най-много се говори напоследък. Вие показахте намеренията си толкова силно, че няма възможност за започване на война на нито едно място на Земята. Вашите стари Лидери разбират какво се случва, а новите просто не се ангажират с такива интереси, тъй като искат да донесат този желан постоянен Мир на вашата планета, който толкова много от вас разбират, че е единственият път да продължите, далеч от старото, тъй като то е безполезно и бързо се руши. Скъпи мои, това са вътрешните промени, които се виждат навън, и не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като точно по този начин вие може да проявите всичко в живота си. Фокусирайте се върху новото, тъй като сега сте в средата на океана на промените и трябва да подготвите кораба си да радостно пристигане на предназначеното ви пристанище. Изхвърлете всичко, което чувствате, че е твърде тежко или ви забавя, и вижте колко чудесно можете да плавате и навигирате през тези огромни вълни, и не забравяйте да използвате енергията, която тези вълни носят, защото те могат да ви отведат вкъщи още по-бързо. Вижте себе си като част от този океан и почувствайте тази чудесна връзка с Всичко Което Е.

Някои от вас вече размишляват по въпроса за „напускане на времето” и се чудят какво ще е, как би се усетило и преди всичко как те могат да съществуват без нуждата да знаят какъв ден, дата и час е точно сега. Ние не можем напълно да ви опишем това, тъй като всеки ще има своя опит върху него, но в общи линии вие ще изгубите онова усещане за нещо, което липсва, нещо, което не е завършено и се нуждае от вашето внимание незабавно, чувство, че нещо важно е точно пред вас и ви чака са го свършите, казано по-просто, ще се чувствате комфортно просто да сте живи и да сте точно там, където сте, и с този, с когото искате да сте, тъй като всичко ще дойде, така да се каже, в пакет, защото вие не можете да се почувствате истински щастливи и доволни, когато някой или нещо не отговаря на вашите вибрации. Много хора са заедно поради кармични проблеми и след като те се разрешат с любов и прошка, те са свободни да изберат друг път и ще почувстват много силно желание да се откъснат от тази връзка, която удовлетворяваше нуждите им, но моля запомнете, че Любовта винаги ще остане между вас, тъй като сега вие сте в състояние да погледнете на всичко, което се случи през времето, когато бяхте заедно, много от вас бяха обвързани повече от веднъж в такава връзка, с по-висше разбиране за научаването на уроците ви, които ви доведоха до тук, където сте сега. Почувствайте безусловната Любов един към друг, простете и освободете тази стара склонност да обвинявате някого за нещастието на другите.

Вижте себе си като красиви и сияйни Същества от Светлина и всичко, което искате да разберете, ще дойде в такива велики моменти на Просветление, че ще почувствате себе си сияещи с цялата тази Светлина, извираща от вас и много хора ще се обърнат и ще ви гледат и ще се чудят какво е това, което предизвиква силно чувство на привличане към вас. То ще започне верижна реакция в тях и те ще споделят съзнателно или несъзнателно енергията на Любов и Светлина с всички останали. Това е начинът, по който се разпространява Любовта и Светлината и ние сме толкова радостни, че вие така щастливо и позволявате да грее от вашето Сърце за всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и чувствам голяма радост , че мога да споделя тези мисли с вас. Ако усещате, че е време за промяна, накарайте намерението си да се фокусира върху това, и веднага знаците, че тя идва, ще са при вас, за да ги видите и със сигурност ще разберете какво означават те и ще действате съобразно това.

Канализирано от МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони