Friday, September 13, 2013

СаЛуСа – 13 септември 2013г.

Случи се още едно мощно изчистване сред онези, които са готови да продължат напред. Ние виждаме Светлината ви да свети толкова ярко и да вдъхновява другите да правят същото. Почувствайте как новата реалност се плъзва в старата ви реалност и носи всички необходими промени, като ви кара да се чувствате много комфортно и в мир и преди всичко, тя ви дава силата да вярвате напълно в себе си без никакви съмнения. Тази вяра идва от вашата връзка с Висшия ви Аз, защото сега за много от вас нищо не стои помежду ви и вие така свободно се прикрепяте към мъдростта, която Висшия ви Аз споделя с вас. Слушайте внимателно това, защото то е най-близкият ви Водач по пътя ви. Почувствайте как информацията, която получавате, резонира така дълбоко във вас и ви дава усещане за нещо познато, което се чувства така добре известно на всеки от вас, а когато вие не чувствате такъв резонанс, това може би се дължи на някакъв проблем, върху който трябва да поработите, а Висшия ви Аз ви показва какъв е той. Приемете го и го и го изчистете с любов от пътя си и даже ако не сте наясно за някакви вътрешни проблеми в себе си, моля ви знайте, че те може или да са скрити дълбоко в част от вашия все още несъзнателен ум и се изчистват чрез процеса на съня, или вие сте помолени да помогнете на някого другиго, защото енергията ви носи знанието как да направите това. С такива връзки вие сте в състояние да създадете много мощно единство един с друг, което ще даде възможност на другите да направят същото, когато са готови.

Толкова много от вас ни посещават по време на състоянието си на ума по време на сън, като се свързват със Семейството си и получават напътствие, за което питат, получават изцеление и чиста форма на Любов, която тече без никакви блокажи, които понякога се усещат в будно състояние на ума. Благодарение на тези посещения блокажите са изчиствани и много от вас чувстват тази чиста Любов да навлиза във физическото ви тяло, издигайки ви и поддържайки ви в по-висшето състояние на ума през цялото време. Споделете това чувство с останалите, с които сте, или просто с онези, покрай които минавате и знайте, че вие също им помагате за намирането на вътрешната им сила. Бихте се изненадали от това на колко много хора сте помогнали по този начин. Ние чувстваме, че ви става много удобно да сте близо до нас и знаем, че това е подходящото време да се приближим към онези, които искат да са с нас. Ние сме много радостни от тази връзка между всички нас и усещаме всички ваши любящи мисли. Ние искаме да ви уведомим, че споделяме вашето вълнение и удоволствие да чувстваме, че точният момент най-сетне идва в живота ни и ние ще изпитаме най-чудесните моменти в Сега.

Това време е също и повратен момент за всички, които нямаха никакви намерения за промяна и също така говорим за старите ви Лидери, сега те знаят със сигурност, че дойде времето да слязат и да позволят на новия начин и на новите Лидери да поведат всички държави и всички народи по пътя на Единението и Мира, създавайки една мощна Нация на Майката Земя, която ще бъде приета и призната из Вселената. Именно това е, върху което работим ние заедно с вас, и много скоро тази работа ще стане ясно видима и забележима за всички, които желаят да видят, че се случва тази промяна, позволявайки на повече хора да бъдат отворени за знанието за това какво може да донесе тя в живота им и да се присъединят към мощното Единство на всички онези, които вече са наясно с нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам такова удоволствие от силната ни връзка. Ние така радостно споделяме нашите чувства и знание с вас, тъй като се подготвяхме от много дълго време за тези моменти, и все пак сме удивени от скоростта на растежа ви всеки ден. Готови сме да споделим много повече неща с всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони