Tuesday, September 24, 2013

СаЛуСа – 24 септември 2013г.

 Тъй като вашето Слънце е твърде ярко сега, Светлината ви също свети така ярко и това ни позволява да работим с вас и да идваме по-близо до вас всеки ден. Това също позволява всичките промени да се придвижат много по-бързо, защото сега желанията ви се изпълняват почти веднага. Практикувайте смело мечтание и вижте за себе си как то се проявява във вашата реалност. Най-важният момент в сегашния ви процес на трансформация е да не се страхувате, ето защо ние постоянно ви уведомяваме за факта, че единствено страхът и съмненията ви възпрепятстват сега от това да сбъднете мечтите си. На вас ви трябва да намерите най-добрия начин да изчистите онези стари спомени и мисли, които ви карат да гледате назад и да се съмнявате дали това, за което мечтаете, е наистина това, което искате. Ние искаме да ви уведомим, че сънищата ви със сигурност ви показват накъде да гледате и следователно – гледайте на тях като на напътствие по пътя ви. Вярвайте в себе си, защото сега сте наясно с основния принцип в цялото това Творение и той е, че вие сте творец на собствената си реалност и съ-творци на реалност, която споделяте с всички Същества, които срещате по пътя си.

С проявяването на мислите ви и желанията ви в реалността ви също идва и отговорността за всички ваши действия. Ние знаем, че това е фактът, с който някои от вас може да имат трудности, но помнете, Скъпи мои, всичко е чудесно планирано и гарантирано и никое Същество няма да бъде наранено от ваша мисъл. Първо, вие сте изчиствани от всички нежелани мисли, които просто повече няма да присъстват в ума ви и второ, има механизъм, който ще ви предупреди, преди да сте в състояние да проявите вредни мисли. Той е функция на връзката между сърцето и мозъка ви и сега е активиран от подготовката ви да встъпите в по-висшата реалност. Тези, които са подготвени, вече забелязаха, че когато такъв вид мисъл навлезе в ума им, също има и друга мисъл, влизаща по същото време. Тази мисъл не е нищо друго, освен освобождаването на старата, ненужната и по този начин първата мисъл не получи достатъчно енергия, за да се прояви. Сега това може да се случва често, но бъдете сигурни, че всички тези стари мисли повече няма да се върнат, благодарение на вашата собствена решителност, изчистване и намерение.

Ние се радваме много на идването по-близо до вас и на възможността да споделяме толкова повече неща с вас. Ние чувстваме вашето щастие и знаем, че сте готови дори за повече, но физическите ви тела все още се нуждаят от малко време, за да се приспособят към тези високи енергии. От друга страна, вашите тела се трансформират по-бързо, когато присъства нашата енергия, така че всички ние трябва да намерим баланс във връзката си, защото дисбалансът на енергията причинява умора в телата ни и ние сме наясно с факта, че тя може да причини съмнения, течащи в мозъка ви, когато не можете да получите достатъчно почивка в ангажираните ви дни. Вие сте така близо до достигането на момента във вашата трансформация, когото това няма да се случва повече и ние ще ви помогнем със споделянето на достатъчно от нашата енергия да навлезете в по-висшата си реалност, която си създадохте за себе си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив, че мога да ви кажа, че много близо, е също много близо според термините на вашето време и вече усещаме радостта ви от това. Заедно ние изпращаме много мощни намерения за Творчески Сили и те ни позволяват да следваме мечтите си и визиите си и да се движим по нашите душевни пътища. Почувствайте силата във вас. Така е.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони