Monday, September 2, 2013

Това е волята на Божественото и тя е дадена. – канализирано от Рон Хед

1 Септември 2013
Архангел Михаил
gabriel
Ние бихме се радвали да говорим по друга тема днес, но поради събитията надвиснали над вашия свят е почти задължително, че се обръщаме към това, което е преобладаващо в съзнанието на всеки.

То беше поставено там от непрестанното внимание на тези, които се опитват с всички възможни средства, да ви държат настроени към техните предавания на страх и контрол. Вие започнахте да виждате през мрежата на илюзията, която те толкова дълго време предяха. Майките на тези, изпратени на болна участ дълго виждаха нещата каквито са, но разбира се това беше възможно за дълги времена за да могат да запратят техните убеждения и замесвания на гърба на масовото съзнание. И днес на много места, се казва, "Това е мъжки свят " и това звучи твърде вярно.
  
Сърцата ви и мислите ви са били манипулирани много ефективно в продължение на хиляди години. Дори вашите учения, които говорят за любов и мир са били извъртени в услуга на контрол и печалба. Любовта беше извъртяна в омраза. Мира се превърна в нещо за което да се борите.

Ние виждаме, както и да е, че ефектите от движението на вашата планета в по-висшите енергии на вселената, това което виждате като вашата нова ера, е довело вече на пробуждане на масите от хора към истината и укрепването на тяхната решимост да прекратят такова очевидно болезнено поведение, вредно за тях и бедствено за вашия свят. Ние знаем, че една точка ще бъде достигната, когато ще видите края на това поведение. Ние знаем, че ще си възвърнете контрола над собствените си животи. Това е волята на Божественото и тя е дадена.
  
Все още има намесена променлива, обаче. И тази променлива е следната. Кога вие ще го направите да се случи, скъпи мои? Кога ще разберете, че сте истинските собственици на собствените си животи? Много вече го направиха. Примерите бяха показани.

Ние виждаме, че степента на комфорт се превъзхожда от степента на дискомфорт. Надявате ли се това да спре без намеса от ваша страна? Чакате ли пословичните "те" да направят нещо?

Предполагаме, че казахме достатъчно за днес. Моля, помислете дълбоко какво сме обсъждали. И не бъркайте нещо което сме казали като критика, моля. Знаем кои бяхте, кои сте, и в кои се превръщате. Как тогава можем да не ви обичаме без мярка?

Добър ден докато ние говорим отново.

Превод:Hristo
 
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони