Monday, February 24, 2014

Никой друг ще бъде където сте вие по това време. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове


 love me
Понеже тъкмо говорихме за любовта към себе си, нека се преместим в темата за достойнството, за прошката към себе си, за само опознаването за да бъдете достойни за всичко, което можете да си представите. И ние казваме всичко, което един може да си представи, защото повечето от вас не си представят много на едро. Вие имате, повечето от вас, една вкоренена практика на мислене че не заслужавате много. И вие също имате навика да мислите, че големите неща са невъзможни за вас.

Нека да се погрижим за това малко недоразумение точно сега. Има налична една сила която е създала всичко, което можете да видите и много, много повече. За такава сила, създаването на всичко което можете да си представите не е по-трудно от създаването на едно цвете, и двете са чудеса, нали? Така че, просто за удоволствие, защо не практикувате мислене на едро?

Сега, моля, запитайте се: "Защо аз мисля, че не заслужавам всичко, което ми трябва? " Има толкова много отговори на това, колкото хора има, но най-често е, че сте били поставени при известни условия за много дълго време за да мислите по този начин. И ви е казано категорично, че не го заслужавате. И вие сте го повярвали. Вие сте си представяли всички от начините че вие не го заслужавате и сте повярвали на това също така. Вие също така вярвате, че вие ​​носите чували и торби с вина със себе си. И ние можем да продължим в този дух за много дълго време. Така че нека да направим малък мисловен експеримент. Вие знаете вида на нещата които вашия г-н Айнщайн правеше. Ще бъдем кратки, така че нека да го предложим, а след това затворете очи и го направете. И ако не се чувствате реално след това го правете през всеки ден, докато го направите.

Ето започваме. Вие стоите пред вашия Създател. Сега първо, Той / Тя е безусловно любящ. Знайте това. Няма да има удряне и проклинане. Ще има много обичане, обаче. Следващата част е за вас да чувствате, че частта на Създателя е вече направена, но вие трябва да знаете това. Така че, " Създател ( или както вие го наричате Него / Нея ) Аз съжалявам за всички неща, които не съм направилперфектно, както помня и не помня. Ще ми простиш ли моля? " Знаете какъв е отговорът, нали? " Създател: Аз прощавам на всички и всичко, който някога е направил нещо, което не съм харесвал. Аз може все още да не го харесвам, но аз знам, че съм го разбрал там, където съм днес. " И накрая , " Създател, аз си прощавам, че не съм всичко, което съм бил учен, че трябва да бъда и което не ми е достигнало. Аз прощавам на себе си че съм съдил себе си, твоето творение, като по-малко от перфектно. Аз си прощавам. Аз си прощавам. Аз си прощавам. " Сега, върнете се обратно към себе си и си обещайте да намерите нещо, за което да се чувствате добре за днес. Намерете нещо което да харесвате в себе си. Не би трябвало да бъде прекалено трудно. В края на краищата, Създателя ви обича.

Така правим ние, нали знаете, винаги, винаги, винаги. Моля започнете да мислите за себе си като за някой, който заслужава всичко, което вселената предлага, не по-малко. Ние ви казваме, че никой друг ще бъде където сте вие по това време. Добър ден.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони