Friday, February 14, 2014

СаЛуСа – 14 февруари 2014г.

Ние разбираме тревогата ви от очевидния бавен напредък, който се отбелязва в ограничаването на действията на тъмните сили. Всъщност ние ги възпрепятствахме от това да причинят сериозни инциденти, включително друга война, и ще продължим да ограничаваме възможностите им да причинят сериозни неприятности. Бъдете сигурни, че някои неща са под наш контрол, но въпреки това трябва да се упражнява ненамеса, когато е необходимо. Разбира се ние говорим за кармични ситуации, където остават уроци за учене. Обаче периодът, в който навлязохте наскоро, е период, който ще донесе основни промени, водещи до окончателен мир. Следователно ви молим да мислите позитивно и да визуализирате любовта и мира, които се настаняват на Земята.

Имайте предвид, че ние сме доста напреднали в усилията си да ограничим тъмните сили и постепенно те трябва да приемат, че повече не могат да правят каквото си искат. Наистина, те констатират, че е трудно да се спре промяната в съдбите им и не са в състояние да действат със свободата, която някога имаха. Това отчасти се дължи на броя на хората, които се пробуждат за Светлината и изоставят всяка привързаност към дейностите на тъмните сили. Въпреки че вие може да не осъзнавате това, сега Светлината е доминираща сила на Земята. Ще продължи да е така и разпространението ще става докато Светлината достигне пълен контрол. Тогава Новата Епоха наистина ще настъпи за вас и вие ще сте подготвени да я почувствате.

Ние напътстваме и насърчаваме по всякакъв начин Служителите на Светлината, за да продължат с ангажиментите си, като знаят, че сега нищо не може да спре напредъка им. Разбира се вие ще сте били наясно относно потенциала за успех преди да се въплътите на Земята. Всеки Служител на Светлината, който бе избран да работи за Светлината сега, ще е знаел, че това трябваше да е специален случай и има право да се чувства привилегирован. Бъдете сигурни, че вие бяхте подбрани заради опита си и способността си давате от себе си, както се изисква. В същото време еволюцията ви продължава с новите ви опити и възможности да изчистите карма. Понякога най-трудните предизвикателства се приемат от вас в такива времена, тъй като с вяра в собствените ви способности и с дадена помощ вие знаете, че няма причина, поради която да не изпитате успех.

Земята е нещо като сцена сега и много други цивилизации идват по-близо, за да наблюдават периода, в който се намирате. Причината за това е, че вие ще имате опит, какъвто никога не е имало на тази сцена по време на предишните цикли. Вие приехте да се издигнете с физическото си тяло, което ще се адаптира към по-висшите енергии. Вашият опит ще е уникален и когато се издигнете, ще откриете, че нивата на съзнанието ви бързо се повишават. Като навлезете в по-висшите енергии, ще се присъедините към Същества, които вече са се издигнали, и те ще ви помагат. Вие ще се присъедините към Извисеното Братство и ще ви бъдат дадени възможности да изберете предпочитания си собствен път.

Сега има много представители на вашата Земя от други планети от Слънчевата ви Система и отвъд нея. Това е, както бихте казали „всички на борда”, тъй като случаят изисква най-опитните Същества да гарантират пълен успех. Ще откриете, че когато започнете да изпитвате други нива на съществуване и други цивилизации, е нормално за по-висшите Същества да помагат на тези, които са под тях. Вие Сте Едно и винаги се дава помощ на онези, които също пътуват по вашия път. Всъщност всички пътища водят обратно към Създателя и вие имате свободата да изпитвате по ваш избор, въпреки че на определено ниво с радост и желание ще изпълните Волята на Бог.

Вашият свят продължава да изпитва родилни болки, когато старото трябва да бъде изметено, за да направи път на новото, и както откривате, това може да доведе до силно предизвикателни моменти. Обаче, те ще продължат само за определено време, последвани от период, в който ще откриете, че всичко си идва на мястото. Ние и Същества от други планети ще дойдем открито на Земята и ще се смесим с вас. Имаме много неща да донесем и много да ви дадем, което ще ускори издигането ви в по-висшите нива. Бъдете сигурни, че винаги имате помощ и ние сме активни през цялото време дори ако вие не знаете напълно за нашето присъствие.

Ние се подготвяме да се обърнем към вас по много въпроси, които ще са важни за вас в близкото бъдеще. Има много неща, за които ви трябва поддържане на отворен ум, тъй като в продължение на дълго време вие сте били умишлено подвеждани и заблуждавани, за да изоставате. Ние всъщност сега даваме най-доброто от себе си, за да ви събудим нежно за истината, но за мнозина тя ще е неразбираема и твърде много, за да я възприемат. Всичко, което можем да кажем сега, е, че е мъдро за всяка душа да е отворена за нови идеи и да не е твърде консервативна в мисленето си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви гарантирам помощта ни по всяко време. За много от вас ще изглежда, че светът се обръща наопаки, но случаят не е такъв, а просто е резултат от необходими промени, които постепенно ще установят Земята в период на спокойствие и мир. Не са засегнати само физическите аспекти, но и енергиите, които непрекъснато вървят с тях.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com




SaLuSa Languages


· Arabic


· Danish

· Dutch




· Farsi


· German


· Hebrew




· Korean




· Polish












No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони