Thursday, February 27, 2014

Стийв Бекоу: Повикване на експертите

26 февруари 2014, Steve Beckow, the Golden Age of Gaia
(от Стийв Бекоу, от сайта “Златната епоха на Гая”)


Сега се налага да се справя с някои трудни истини в живота ми, много от които касаят нашата роля като наземен екип.

Казвал съм, че съм смутен от дългото чакане, което преживяваме. Виждам как и другите се измъчват. Мнозина изглеждат уморени. Но тогава моето вътрешно чувство  ми казва, че това е, в което сме се записали да участваме.

То ми казва, че ние сме се съгласили да останем спокойни, когато старите структури се рушат пред очите ни. То ми казва, че ние сме се съгласили да покажем търпение и сила на духа пред лицето на лишенията, които това може да изисква. Какво трудна задача!

То ми казва, че някой трябва да поддържа планетата стабилна и балансирана пред лицето на колапса на всички институции – свещеници се оказват педофили, банкери се оказват хищници, правителствени лидери се оказва, че са склонни към съсипването на техните хора с всякакви възможни средства - обедняване, задлъжнялост,  химически следи, HAARP, отравяне на храните, генетично модифицирани култури, предизвикани от човека пандемии, токсични ваксини, световна война, и пр. и пр.

Някой трябва да държи главата си изправена, докато всички около нас губят главите си. И ние доброволно сме се съгласили да свършим тази работа.

Забавно е. Когато гледам това, идвам на себе си. Аз разбирам, че съм се съгласил да свърша тази работа. И това ми дава нова решителност да остана спокоен, точно защото знам какво се случва.

И аз трябва да остана спокоен пред лицето на хора, които ми казват настоятелно, че президентът Обама е корумпиран, че Фукушима определено ни довършва, че нищо не се е променило с кабалистите и че ние си оставаме точно с това ... нищо.

Знам, че това не е вярно, но ние също така работим за компания (Компанията на Небето), която може понякога да е много секретна, така че аз може да нямам информацията, която ми трябва, за да опровергая другите. Това може да е разстройващо.

Но това е естеството на работата. Това е нашата работа - да останем спокойни и уверени в крайния резултат. Това е нашата роля - да намерим наградите за нашата работа по-скоро вътре в себе си, а не навън. За сега е това. По-късно ще има и двете, но това време все още предстои.
 
Във всеки случай, всеки духовен текст ни казва, че истинската награда е вътре в нас. Истинската награда е усъвършенстването на нашите вибрации, което е вътрешно нещо и постепенно ще ни даде възможността да създадем това, което ни трябва. Тя ще направи външните награди ненужни. Така че във всяко едно отношение, през това следващо кратко време, реалните награди са вътре в нас.

Трябва да намерим
начин да преминем през това следващо кратко време. За нас това е най-важното време, през което трябва да преминем, обединени, в сътрудничество, креативно. Това е времето, за което сме дошли -  за изграждането на обединено общество, което да издържи падането на старите и корумпирани институции и да започне създаването на нови и некорумпирани такива.

И докато аз винаги казвах на Архангел  Михаил да ни даде инструментите, а ние ще довършим работата, истинската мисия е да се свърши работата преди да пристигнат инструментите, точно в това време на творчески хаос и трайна оскъдица. За това те изпратиха своите експерти.
Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони