Monday, February 24, 2014

Всичко Съществуващо е Енергия - Вълни Вибриращи на Различни Честоти

Вие като част от Вселената се управлявате от Универсални Закони, както и всичко останало, което съществува в тази Вселена. Аз съм тук, за да ви напомня за Закона на Потока. Всичко съществуващо е енергия и така вълни, вибриращи на различни честоти. Тази енергия е безкрайна и така никога не започва и никога няма да спре, трябва да е просто поток, развиващ се и трансформиращ. Част от вашето майсторство в човешка форма е да научите как да се запази тази енергия, която е живот, протичащ в по-плътните измерения, в които вие в момента вибрирате и съществувате.

Когато потокът на енергията се запуши имате застой, което води до дисхармония и болести в живота. За да се запази потока движещ се, трябва да се научите открито да давате и получавате цялата енергия. Не забравяйте, всичко е енергия, това включва и вашите мисли, времето ви, вещите ви, парите ви и вашите уникални дарби. Така че, за да получите трябва да участвате в трансформатора даване / получаване на енергийните закони на Вселената. Задържайки се за нещо, което вече не ви служи, блокира бъдещите възможности и изобилието течащо към вас.

От ключово значение, за да сте в състояние да позволите този поток от енергия е отварянето на сърдечната чакра и привеждането в съответствие с Космическото Сърце. Това помага на човешкия ум и его да се освободят от страха, раздялата, конкурентската обработка на мисли която сте научили и да станете доверчивите, любящите и течащите хора, които дойдохте да бъдете. Вселената ви подкрепя и обича и всичко е част от вас, запаметена в рамките на всяка клетка е паметта на цялата Вселена, вашите научни открития за Холографската Реалност потвърждават това.

За да се превърнете в господар на живота и енергията, трябва да започнете първо с овладяването вътре в себе си. Позволете на потока на живота, който е енергия, да ви води във всичко, което правите. Давайте свободно и открито, без дискриминация и преценка. Вие в края на краищата сте прекрасни Творци и все пак също и част от самото Сътворение.

В Безкрайна Любов.
Аз съм Учителя Дрю.

Канализирано съобщение от Учителя Дрю (Master Drew) от Великото Бяло Братство.

Прието от Kelly Peacey на 20 февруари 2014.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони