Tuesday, February 11, 2014

Нищо не е наистина отделено от нещо друго. – канализирано от Рон Хед

godman
Архангел Михаил със Съветите на Висшите Аз-ове
Ние казахме в края на нашето последно послание, че ние ще продължим да говорим за източникът на вашата лична сила. Ние трябва да направим това. Това е тема, която може да се обсъжда надълго и нашироко, така че не се изненадвайте, ако ние не я завършим днес. Ние решихме да ви накараме да сравните две различни въображаеми лица и да ви позволим да откриете за себе си как разликите които предлагаме ще им въздействат.

За целите на това сравнение, ние ще ви дадем една личност на име Джон и другата ще назовем Рей. Вие ще видите, че познавате много хора, които имат сходства с Джон, и не толкова много, може би като Рей.

Сега Джон мисли, че той е отделно от всичко останало, което вижда около себе си или дори си представя. Джон си мисли, че е религиозен, но неговото разбиране за религията е, че той може да бъде осъден от неговото божество или спасен от него от някой или някои вярвания. Джон смята, че той има много ограничена сила. Неговият Бог е всемогъщ, но неговият Бог е отделен от него. Джон знае, че той е роден грешник и че той също е виновен за много други неща, за които той не е сигурен, че може да му бъде простено. Джон знае, че той има само един живот и затова той трябва да го изживее правилно. Единствената надежда на Джон е, че неговата версия на Бог е правилната и затова той трябва да знае, че всяка друга версия не може да бъде. Той се е вкопчил в него като спасителен сал. Джон смята, че той е най-вече безсилен да контролира живота си. Животът му се случва. Бихме могли да продължим в този дух за доста дълго време.

Сега нека да разгледаме Рей. Разбирането на Рей за реалността е много по-различно. Рей знае, че всичко, което той възприема, плътно или по друг начин, са действително просто различни енергии. Той може да види, че това води до разбирането, че нищо не е наистина отделено от нещо друго. Това означава за Рей, че той въобще не е отделен от енергията на Творението. Енергията на Творението е източникът и същността на битието на Рей. Рей знае, че единственото същество във Вселената, което съди собствените си действия и мисли, е самия той. Ето защо той е избрал да прости на себе си и на всички останали. Рей знае, че всяка мисъл която има и всяко намерение е това, което отива за производството на живота, който води. Рей знае, че, тъй като нищо не е отделено от него, неговия Бог и неговия висш Аз са част от него и знаят всяко негово желание, намерение и необходимост. И отново, можем да продължаваме и продължаваме по темата.
Виждате ли как двете лица които ние си представяме ще живеят много различни животи? Виждате ли как техните вярвания ще ги накарат да го направят? Можете ли да видите как енергията, силата, любовта на Творението ще тече безпрепятствено през единия и не през другия?

Сега, до тук ние обсъждахме теории, нали? Това е, освен ако Вие лично се идентифицирате с един или друг пример. Но ние предлагаме вие да обмислите решение да станете повече като Рей и много по-малко като Джон. Преместете дискусията от теория към опит и вижте какви промени се случват в живота ви. Ние не предлагаме някой да сменя една религия с друга. Но ние предлагаме различно разбиране на вековни принципи, участващи във вярванията на които те са базирани. А коренното вярване на всички? Пробвайте това. Енергията на моя Създател тече през мен. Вижте как това може да промени всичко.

Както можете да видите, промяната на някои от тези коренни вярвания ще предизвика някой да действа много по-различно в живота си. Липсата на чувство за вина ще даде една по-голяма увереност. Познаването на себе си бъдейки обичан безусловно от Творението ще даде едно непоклатимо самоуважение. Това самочувствие и самоуважение ще се трансформира в много различни отговори на живот. И мислейки за доверието знаейки, че вие имате достатъчно доверие, за да са ви били дадени, не само енергията на живота на Твореца, но и свободната воля да я използвате както намерите за добре. Отначало това може да изглежда като величествена отговорност. Но помислете какво означава, като умение за отговор.

Това са тежки теми, нали? И ние обещаваме, че ще бъдем по-весели, следващия път. Но ние почувствахме, че много хора, които се пробуждат в този момент се налага да получат голям стартов скок по пътя си. Има много стар багаж, който може да се наложи да се изхвърли. Тази дискусия днес може да послужи да подчертае защото на това.

Помнете до следващия път, ние сме на една мисъл далеч от вас. Добър ден.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони