Tuesday, February 18, 2014

Има ли наистина една искра на Божественото във вас? – канализирано от Рон Хед

Gretchen12
Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове
Ние сме тук днес, за да привлечем вниманието ви към темата за любовта към себе си. Ние се връщаме към това отново и отново, защото то е толкова важно. Може би днес ще можем да дадем по-различна гледна точка на темата и да я направим малко по-лесна за вас за разбиране и да я преместим в енергията на това по-леко.

Когато мислите за думата любов, вашите настоящи разбирания са претеглени надолу доста силно с идеи за романтика, саможертва, невероятно дълготрайни емоции, както и всичкия друг багаж, който е продал толкова много песни, филми, книги и телевизионни програми за много, много години. Любовта за която говорим не е емоция. Някои езици нямат дума за идеята за любов, която вашето общество е насърчавало толкова дълго време. Това изглежда толкова странно за вас. Във вашето миналото е имало, на други езици, много различни думи които описват много видове любов. Това също изглежда странно за вас. Но ние говорим за енергията, която е най-много нещото, от което всичко, което е, е съставено от. Сега ние знаем, че във вашите настоящи интелектуални разбирания за строежа на вселената, че това няма смисъл изобщо. Вие сте били научени да мислите за космоса като гигантски механизъм, който може да се обясни и да се измери. Това не може да бъде направено, но това не е важно тук.

Обратно за любовта към себе си. Звучи ви като че ли става дума за нещо егоистично. Ние не говорим за егоцентрично разваляне на вас самите. В действителност, това е точно обратното. И това е така, защото вие ще го постигнете само чрез разбирането на това кой сте вие, и това напълно ще промени начина по който мислите и как действате. Всичко което е необходимо за да се случи това за вас е да приемете най-накрая, че сте божествено творение на Божественото и да спрете да съдите себе си, да простите на себе си за всички тези мисли, думи и дела, от които сте толкова уплашени. Не, те може би не са толкова много прекрасни. Но моля разберете, че изпитвайки ги вие всъщност сте научили това.

Сега нека вземем един кратък момент за да разгледаме решението само по себе си. Ако някой казва: "Аз съм недостоен за любовта на моя Бог, защото съм направил това", а след това някой казва, че част от Божественото, Всичкото-Което-Е, е недостойно за любов. Не е ли вярно ? И така, вие произнасяте присъда за нещо, което дори Твореца не съди. Къде сега е стойността на това?
  
В контраст на това, как се чувствате вие ще действате ако знаете абсолютно, че сте съвършено творение на Бога и сте били обичани безусловно, простено ви е за всичко което някога сте направили, и ви е било дадено доверие и отвъд границите на вашето разбиране? Каквото това ще бъде е по-пълно приемане на любовта която е, и винаги е била, ваша.

Ето един пъзел за вас. Няма лесен или бърз отговор за това. Но това е един пъзел върху който си струва да помислите за малко. Защо, мислите, това е толкова трудно за хората да го приемат? Били ли са те научени да не го правят? И ако е така, защо е така? Страхуват ли се да го направят? И ако е така, защо е така?

Има ли наистина една искра на Божественото във вас? Вярвате ли това? Можете ли да го притежавате? Какво ще правите с него? Можете ли да го обичате? Вярвате ли, че то ви обича?

Това са тежки въпроси, нали? Ние ви ги задаваме, защото ние сме много жадуващи за вашето себепознаване най-накрая както знаем че ще бъде.

Нека да завършим с една последна мисъл. Време е. Време е. Време е.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони