Sunday, February 16, 2014

Седмично послание на Хиларион 16-23 февруари 2014г.Възлюбени,

Когато лунните енергии внасят допълнителна яснота и по-голямата способност да давате любов и да сте любов във всичките и чудесни аспекти, помнете, че вие сте тези, които са способни да получават и предават светлината, която пада на Земята. Дори в разгара на предизвикателства вие можете да трансмутирате ситуацията като използвате енергията и вибрацията на любовта, защото любовта е най-великата и най-мощна сила, която съществува. Всеки път, когато правите това, се открива друг път, за да бъде установена светлината на Земята. Оказаната милост при всеки случай винаги се посреща с еквивалентен благосклонен отговор. За тези, които са в синхрон с по-висшите честоти, този неизменен закон на любовта лесно се разпознава, лесно се наблюдава и е в постоянно действие.

Става по-лесно да се продължи процеса на усъвършенстване на собствения характер. Когато всеки човек погледне в себе си към тези аспекти, които се нуждаят от трансмутиране по начина, по който са изразени, и разпознае моделите, които сега имат нужда да се променят, за да може по-висшите му аспекти да бъдат по-пълно интегрирани и се синхронизира с тази цел, пътят напред се отваря и се разкриват повече истини за „белите петна”. Това помага в процеса на елиминиране на всичко, което възпрепятстваше напредъка на човека да стане напълно осъзнат божествен човек, ходещ тук на Земята. Всички начини на съществуване, които бяха асимилирани през живота на човека и бяха складирани в подсъзнанието, сега могат да се разкрият в светлината на истината, да се разпознаят като област, която има нужда от промяна и да се направят съзнателно необходимите настройки.

Когато всеки човек поеме пълна отговорност за живота си, който е живял тук на Земята, и разпознае наследственото си право да промени това, което повече не работи за него, животът ще стане по-опростен. Човек познава себе си по-цялостно и цени онези уникални качества, собствените си предпочитания повече от онези, които обществото е вселило в него, и може безпрепятствено да стане съществото, което наистина е като душа. Хората могат да уважават собствените си истини и да живеят според собствените си възприятия, а това освобождава всеки един да изразява онези по-висши качества, които винаги са били част от него, без да бъдат задържани от страх, че някой в пространството му може да не ги одобри. Тогава животът се живее много по-лесно и по-елегантно и елементът на радост и вътрешна хармония се изразява по-често.

Истината за някого отваря вратите за още по-големи и по-големи възможности, които може да са стояли скрити преди. Всеки човек има кутия със съкровище, което е в него и чака тези моменти, за да бъде открита и изнесена в осъзнаване, признаване и разширяване. Всеки ден става приключение, когато скритите и чудесни аспекти в някого излизат на повърхността, за да се видят изцяло и да се асимилират. Когато всеки човек цени тези аспекти на собственото си същество, той става свободен да изрази тези качества във всичките си взаимодействия с другите и това на свой ред има освобождаващ ефект за околните. Като наблюдават околните си дават позволение да са всичко, което могат да бъдат, и започват изпълнението на собствените си избори и промени, така че и те също да могат да са верни на себе си.

Когато всеки човек се обича по-цялостно и с ежедневно осъзнаване на това, като си дава това, от което наистина се нуждае, през него протичат по-голяма степен на хармония и щастие, лекота и грация във всички аспекти на живота му. Животът става по-радостен във всичките си аспекти и всеки човек процъфтява в по-големите възможности за себе си. Когато са излекувани раните от миналото и всеки човек си е възвърнал вътрешната цялост, Земята също е освободена да се придвижи напред в собствената си цялост. Когато човешкият колектив изразява любов в действие ежедневно, няма ограничение на висотите на постиженията, които могат да настъпят в структурите на обществото.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website links when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони