Monday, February 10, 2014

От другата страна на Луната


Какво има там, все още е загадка

Проф. Гаро Мардиросян и проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на БАН гостуват в предаването “Въпрос на гледна точка” по News 7, в четвъртък, 6 февруари 2014.
След няколко месеца се навършват 45 години от мисията на "Аполо 11" и кацането на Луната от Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин. И до днес тезата, че това всъщност не се е случило и кадрите, видени от милиони хора по света, са всъщност дело на Холивуд, има своите привърженици.

Тезите за това са най-общо три – че американците са осъществими полет до Луната, че не са осъществили или че са осъществили частичен полет – с безпилотен кораб, каза във "Въпрос на гледна точка" проф. Гаро Мардиросян от Института за космически изследвания на БАН. Той изказа своето мнение – че такъв полет се е състоял и подчерта, че тезите на противниците на тази теория отдавна са опровергани по един или друг начин.

С проф. Лъчезар Филипов обясниха, че на Луната съществуват структури, които нямат естествен характер. В същото време страната, която е обърната към Земята, и другата не са с еднакви структури.

Много малко са кадрите оттатък, може би нарочно се избягва да се снима там, казаха те. Досега другата страна на Луната е снимана от американци, руснаци, китайци и индийци и въпреки това данните от там са много малко.

А това не дава отговор на многото въпроси, само добавя още към тях.

Видео:


Продължението – в четвъртък, 19,30 – 20,00 ч., в предаването “Въпрос на гледна точка” по News 7.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони