Sunday, February 9, 2014

Седмично послание на Хиларион 9-16 февруари 2014г.

Възлюбени,
Много от вас изпитват откъснато състояние на съществуване, когато асимилирате енергиите на омнивселената, които идваха на вълни върху планетата ви във все по-нарастващи спирали от светлина на дъгата. Това състояние на отделеност, което изпитвате, е част от процеса на по-дълбока интроспекция, тъй като се свързвате с ниво от вашето същество, което не беше достъпно за вас преди, и използвате много-измерните си умения. Вие откривате, че работите в много измерения едновременно и това създава някои интересни възможности и вероятности, които вие изследвате с подходящи наблюдения и изучаване. Става лесно да съставите разказ само чрез една мисъл, която започва от виждането на един обект и преди да разберете, изплува цял разказ, завършен по отношение на чувства и емоции.

Става ясно, че всеки сценарии може да има много различни резултати в зависимост от фокуса, който искате да проучите, и следователно изниква нуждата от само-дисциплина и отговорност с преоткритите ви творчески сили. Нуждата от яснота в познаването на вътрешните ви копнежи става приоритет през тези времена, тъй като осъзнавате, че мислите ви могат да произведат това, за което си мислите. На всеки човек подобава да стане майстор на мисловния си процес и да знае кога да наблюдава това, което се формулира, или просто да го освободи, защото то не е това, което наистина искате да изпитате в живота си – защото като развивате по-висока вибрационна честота, толкова повече се ускорява материализацията на вашите мисли в ежедневната ви реалност.

Практикувайте изпращането на лъч от любов от сърдечната си чакра към всеки, когото срещнете или ще срещнете. Това универсално упражнение ще започне да подготвя взаимоотношенията ви с другите да действате на по-висше ниво на искрено и мирно взаимодействие. Изпращането на лъч любов преди всяка среща ще създаде поле на отворена сърдечна комуникация основана на честност и доверие. Това обикновено действие, когато се практикува и усъвършенства, ще отвори врати, които бяха затворени от много векове, и изкуството на смислена комуникация между всички хора ще излезе на важно място. Силно наложително е тази способност да се развие сред човешката раса и когато способността расте и се разпростира, човечеството ще има необходимите инструменти за взаимодействие с всички същества, включително и тези извън планетата, когато наближи това време.

Продължава да е най-важно да захранвате мислите си само с това, което е от най-висок интегритет и намерение, така че в този процес да повишите качеството на жизнените си опити. Като декларирате по-висш резултат за себе си и за любимите си хора в ежедневието си, вие също така извисявате живота на онези във вашата сфера на влияние и като практикувате усърдно това, животът ви придобива златно сияние на чудо, вълшебство и сладка синхронизация. Предишното господство на по-низшето его става интегрирано приемане на всички аспекти от съществото на човек и изпитването на вътрешна цялост става редовното преживяване.

Вътрешната работа продължава докато вие усъвършенствате и извайвате тези области от човешкото ви изражение и личност, които са готови да се интегрират с по-висшите аспекти на съществото ви. Когато се случва това, вие си връщате отново повече от собствената ви вродена божественост и величие и тази сила се чувства от онези около вас като сърдечност и величие на истинско благородство. Вътрешното става забележимо и одобрено, когато изплува истинската същност, за да направи осезаемо божественото си присъствие.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credits, copyright and websites are included.   
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони