Sunday, February 23, 2014

Седмично послание на Хиларион 23 февруари – 2 март 2014г.Възлюбени,

Ветровете на промяната са над вас. Докато животът продължава както преди, промените, които настъпват във вас, са огромни. Тези промени се установяват във всяка душа, която живее на планетата. Всяка душа се съгласи да изпита тези промени. Първата забележима промяна ще бъде по-голяма способност да чувствате емоция и да я изразявате. Повечето хора на планетата потискаха емоциите си, за да затвърдят сърцата си, така че те да могат да функционират във все повече нарастващата плътност и сега тези филтри падат, защото има много по-голяма Светлина, отколкото когато и да било преди. Тъй като всеки човек е способен истински да чувства и да говори от сърцето си, всичко, което има нужда да бъде изразено, ще започне да излиза от същността на съществата им. На някакъв етап от този процес изразените чувства ще са чувствата на любов, следвани от чувствата на радост и други положителни емоции, които ще придвижат хората в посоки, които до сега не са били известни на вашия свят.

Хората на Земята се обединяват в по-големи групи, отколкото преди, за да могат да издигнат гласа си към онези области от реалността си, които могат да бъдат подобрени. Има хора, които са готови да жертват живота си за промените, които изискват. Това е доста бурно време в делата на всички системи от старата парадигма, която повече не служи на нуждите на хората. Тъй като хората продължават да се пробуждат, илюзиите са разобличавани и онези, които държаха населението в подчинение, са разкривани. Няма място за тези хора, където да се скрият, тъй като разкритията за задкулисните им машинации излизат в Светлината, защото всеки сега трябва да се изправи с лице към собствените си избори и деяния и да се помири с душата си. Въпреки че това ще произведе известен хаос, в крайна сметка то е за най-доброто на всички.

На планетата има мнозина, които са готови да се изкачват и да започнат да прилагат радикални промени във всички аспекти на управлението и във всичките му разнообразни функции. Това, което беше реализирано, за да отнема енергията на хората по нечестен начин, ще бъде заменено със система, която в крайна сметка ще престане да съществува в сегашния си вид. Предстои по-голям суверенитет за всеки човек и всеки ще осъзнае присъщата си отговорност да допринася чрез приноса си по достоен и почтен начин, така че приносът му да съответства на най-доброто за всички на планетата, а не само за отбрани и неясни неколцина. Тайните обединения на хората ще спрат завинаги и човечеството като цяло ще издигне факлата на съответствието в по-голяма степен със Създателя на всичко, така че те ще са в хармония с вселенските закони на поведение.

Някои много изненадващи промени започват да излизат в Светлината. Тези промени създават ефект на верижна реакция във всички райони на света и ще подпомогнат началата на по-добър начин на живот за цялото човечество. Онези, които са в челните редици на това движение, ще са в позиция да завършат голямо добро. Хората започват да изпитват по-голямо преуспяване и изобилие в ежедневието си и това ще има дълготраен ефект върху това как човечеството може да живее в мир, хармония и преуспяване. Когато всеки член на човешкото семейство има всичко, което е необходимо за добруването си, безопасност и защита, те могат да се придвижат към области, които не бяха достъпни за тях преди, областите на духа и изследването на собствената си душа, дарбите си, уменията и талантите си, които лежат като скрити скъпоценни камъни в тях. Те ще излязат на повърхността, за да благословят онези около тях по любящ начин.

Ние изтъкваме важността на това да оставате центрирани и в съответствие с по-висшите си аспекти. Мечтата да се обедините с божествената си същност гори ярко в онези, които са правели усилието да се синхронизират със Светлината на Създателя в тях. Тези хора ще успеят в намеренията си да проявят Свещената си Христова Същност в и чрез себе си. Тези хора са авангардът на новата човешка раса, напълно осъзнати божествени хора, работещи с общо съзнание. Във всички на планетата второто идване на Христовото съзнание изгрява.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website links when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони