Monday, February 10, 2014

Цолианска Цивилизация на Трансцедентността и Инфрачервения Спектър


6-ти Февруари, 2014 от Мелин Лафонт

Мои ценни приятели, това е представяне на нова цивилизация и родната им планета, която се намира в Делта квадрант на Омнивселената. Омнивселената е разделена на 4 отделни квадранта – Алфа, Бета, Делта и Гама. Тази цивилизация е високо еволюирала и няма хуманоидна форма, но някога са били хуманоиди и после са постигнали Възнесение чрез Трансцедентност. Техния дом е планета - зелено джудже в Галактика "Emutanion" и те се появяват като бяло - зеленикави, високи същества в нехуманоидна форма.

Тази цивилизация ми беше представена от Архангел Михаил, и той е мой защитник – всичко, всяка форма на съществуване трябва да мине през Него, за да може да общува с мен. Увериха ме, че това са добронамерени същества. Това съобщение и способността да се общува с тази цивилизация за мен е осезаема индикация за разширеното към по- Вселенско масово съзнание. Именно чрез това Вселенско съзнание, комуникациите като тази са възможни.


Съобщение от Мелин на 6-ти Февруари, 2014

Поздрави, ние сме Цолианската Цивилизация от Делта Квадранта на тази Омнивселена. Носим ви послание за мир, истина и Светлина, тъй като ние споделяме Любов и състрадание с всички вас. Наша е инициативата да говорим с вас в спокойствие и мир, ние не желаем нищо лошо, а само Любов и мир.

Ние сме пазителите на истината и мира в нашата цивилизация и в нашата Вселена, тъй като функционираме като Галактически Присъствия от Висшия съвет на Галактиката. Ние сме цивилизация на Галактическия Ред в Делта Квадрантът и ние общуваме с всички вас сега чрез телепатия.

Нашата причина за тази комуникация с всички вас е да достигнем разбиране и връзка с Човешката Цивилизация, тъй като ние не сме в хуманоидна форма. Нашата Вселена и нашата Галактика искаха да постигнат комуникация с Вашата Вселена в Алфа Квадрантът от много време насам и сега съзнанието ви се издига до Христовото съзнание и дори се изравнява с Галактическото и Квантовото съзнание, така че нашето желание за общуване най- накрая е осъществено.

Ние сме тук, за да ви донесем подкрепа и потвърждение, че съществуват още съзнания в цялата Омнивселена, които достигат далеч отвъд бреговете на собствения ви Алфа Квадрант и Вселена. Ние сме вибрация и форма от висша Бяло - Зелена светлина, тъй като ние сме служители на Бога, точно както и вие, но в по-малко плътна форма. Желанието ни е да поддържаме баланс и мир във всички времена и във всички Вселени и затова ни е позволено да пристъпим във вашата Вселена, за да съдействаме в тази дематериализация и Възнесение.

Идваме от много Светлинни години разстояние и дойдохме в Божествено/перфектно време, когато Глобалното Възнесение е точно зад ъгъла за Световното население, и за много от вас е тук вече, в сърцата. Ние носим нашето „сливане на съзнанието” и подкрепа в новите ни връзки с всички вас. В този момент ние пораждаме повишаване на съзнанието на цялото Човечество и цялото съществуване на планетата.

Като пазители на мира и спокойствието, истината и баланса, идвайки от високо интелигентна система от Светлина, ние ви носим магията на вашия етап от възнесение. А именно: Трансцеденцията! Тя е наша политика и специалност, тъй като сме чисто съзнание, въплътено в нехуманоидна форма, което е чисто съзнание в светлинно тяло.

Тази фаза е била активирана от всички вас и за вас и ние желаем да постигнете това в момента Сега. Колкото повече съзнанието ви се влива в един колективен вид, толкова повече вашата Вселена в Алфа квадранта се слива в една колективна група и единно съзнание. Това означава, че четирите квадранта на Вселената започват да се сливат в Единност отново, обратно в точката, където ние и цялото съществуване започнахме.

Ние сме тук да ви служим с инфрачервения спектър, за да можете да станете „виждащи” всички други цивилизации. Ние канализираме активация от този инфрачервен спектър, за да имате по-осезаеми срещи с някои същества от Галактиката и това е за тези, които са готови и достатъчно балансирани, за да поддържат проявената връзка в собствената им реалност.

Това може да изисква голямо преструктуриране на мозъка, ДНК- настройки и преструктурирания, които сами по себе си са всички движения на промени на клетъчно ниво. Това няма да ви нарани физически или нещо подобно, но ще изисква много промени от тялото ви, за да се адаптирате. Това е с цел да поддържате честотите на ремодулациите и смените, така че нишките на ДНК и инфрачервения спектър да могат да функционират заедно отново и да ви донесат визуалния контакт с други цивилизации.

Някои може да насочат и активират тези спектри от тях чрез телепатични споразумения и активации, тъй като телепатичните трансмисии са действителните активации от тези инфрачервени спектри. Колкото повече сте в хармония с Аз-а си чрез сърцето, толкова повече телепатични умения ще се появят и активират. Телепатичните комуникации носят вълни от енергии във вашите телесни системи, които сами по себе си ще породят по-голямо пробуждане на кундалини в тялото и чакрите.

От този момент нататък нишките на ДНК започват да функционират като ремодулираща програма, която започва да активира и да смесва пораждащите се енергии, така че някои нишки и спектри са били активирани. При Телепатичната комуникация става въпрос за вътрешното доверие и увереност, че говорите с Бог и цялото творение, защото то е чисто отражение на самите вас.

Затова вие винаги „канализирате” себе си, но в различни аспекти, творения и изражения и през различни гледни точки. Ние от Галактическия Ред използваме такива телепатични комуникации, толкова добре, че общуваме с цялата Вселена, в нашата цивилизация и много отвъд. Ние винаги се появяваме, където е необходимо да се извършват преговори, носейки мир и баланс в ситуациите. Сега ние се появяваме за вас, за да подпомогнем Гая и вашата цивилизация в процеса на трансцедентиране, тъй като това изисква много баланс и мир както вътре, така и отвън.

Тази комуникация с всички вас сега стана възможна за всички да се включат, което се дължи на повишаването на вашето разбиране, осъзнаване и съзнание. Някои от вас може все още да не са наясно за тази възможност, или за включването към нашето съзнание, но ние казваме че всичко си има Божествено/перфектно време и Божествения момент за Гая и вашия Човешки колектив е Сега, готови да преминете към трансцедентност.

Ние чувстваме голяма благодарност че вашето съзнание е способно да комуникира с нас в Сега, и ние ви благодарим, че ни допуснахте в това време на велико трансцендиране и променяне. Времето е Сега!

Цолианците

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони