Saturday, February 22, 2014

Нова Решетка бе Построена: Еволюцията на Човечеството и Земята


Чрез Кухата Земя Пирамидите провеждат енергията от Вътрешното слънце през кристалната решетка – Свободната Енергия, която видяхте: Сферата на Тесла.

Пирамиди бяха поставяни целево и обикновено на места, където повърхността не беше стабилна. Те имаха стабилизираща функция. Наземните и подземните пирамиди подхранват кристалната решетка и подсигуряват огромни спираловидни завихряния нагоре и надолу, изпращащи енергия към всички живи същества на планетата. Ние всички сме кристални.

Понеже почти успяхме да се самоунищожим, кристалите, които бяха спасени от атомен взрив в бяха запечатани в кристалната решетка на Земята. Те са свързани със Седемте основни чакри, които ни дават достатъчно енергия да се научим да живеем в хармония с Гая отново. Да започнем ученето отначало. Кристалната сфера (Асамблиращата енергийна точка) се намира все още на етерен план и активира Земната чакра като остава диря. Това маите описват като дъговидна змия.


Когато тази Асамблиращата точка е над Силови Възли в мрежата от Лей Линии, хората са  привлечени да ходят на почивка по такива места. По време на изравняването, върху скалите срещу върха Мачо Пикчу (мястото се нарича още „Сърцето на майката”, а реката течаща там – „Рио де Мадре”) ще се извърши възстановяване на честотите за пробуждане на етерната чакра. Тя ще въведе Женския принцип.

Както може би знаете и осъзнавате, това е което са направили на всички планети в нашата Слънчева Система ... създавайки една голяма следа от разрушение.

Те никога не са губили съзнанието си напълно и създадоха система, която погуби Атлантида. Проектираха ниско вибрационна етерна мрежа, която поставиха върху ключовите точки на земните лей-линии.

&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dj2jUoHJFsvKswae64HABQ&ved=
0CD8QsAQ&biw=1440&bih=721

Тези предаватели и приемници изпращат ниско честотни сигнали, за да активират рептилския мозък у хората. Това се нарича хоризонтално проектиране. Спомнете си елемента въздух/етер и как той копира информацията като водата. Тези електронни честоти въздействат на нашите тела, които са съставени от вода, която ги копира.

Имплантите в предния мозък се стимулират прекалено силно, което задейства негативния вътрешен диалог в рационалния ум, изпълнен със страх от смърт или загуба. Ум, който ни насочва да мислим единствено и само за себе си и собственото си оцеляване. Да нямаме сърдечен отклик към ситуациите в живота.

Да ходим на работа за нашия "ШЕФ", за да печелим за най-скромните си нужди от храна и подслон…

Отивайки на работа изпълняваме чуждото намерение. Със спечелените пари купуваме храна, за да генерираме енергия и да се върнем отново на работа. През „свободното си време” заставаме пред олтара за контрол върху мислите ни – телевизорът. Накрая заспиваме, за да се заредим за утрешния пореден работен ден. Честотите на телевизора и други екрани активират Етерните Импланти.

Те също разполагат с подвижни ХААРП кораби, които поставят върху Лей линиите в морето, особено над подводните пирамиди.

&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dj2jUoHJFsvKswae64HABQ&ved=
0CD8QsAQ&biw=1440&bih=721#hl=nl&q=haarp+ships&tbm=isch

Подводна пирамида близо до Япония:


Те също притежават мобилни кораби, които поставят над подводните пирамиди:


Те могат да настройват вертикалното разпространяване на енергията от тези Силови Възли, и да насочват енергията където пожелаят, в зависимост от желания резултат.

С това е свързана секретната военна програма. Владеят мрежа от чинии, прикрепени към сателити, обикалящи земната орбита. С тези кристални генератори на борда и други инсталации на сушата, те насочват различни лъчи към чиниите. Могат да произведат „смъртен лъч” към Земята или върху космически кораб на Галактическата Федерация. Винаги заплашат Светлите сили, че ще ни навредят ако те се приближат по-близо до земния план. Звездните представители ни обичат и спазват дистанцията, за да ограничат страха и да ни предпазят.

Следва продължение...

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони