Saturday, February 15, 2014

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА ПИСМО 4762: Малка разходка по езерото “Илюзия"


Това е денят, който очаквахте. Вие очаквате дните да дойдат и сега този ден дойде право при вас. Този ден е тук при вас. Отворете се за него. Насладете се на неговите деликатеси.
За вас днешният ден ще бъде препълнен до краищата. Той е ваш. Той дойде за да се срещне с вас. Този ден дойде за да ви призове. Той дойде на прага ви. Това е вашият ден и вие го очаквахте. Да, ставайте сега и го приветствайте.
Не бройте вече дните си. Този ден дойде. Отдайте му се. Не е нужно да присвивате рамене и да казвате: "Още един ден, още един долар.”
Днес е ден, когато трябва да пляскате с ръце и да празнувате идването на един нов ден на този план от живота. С нов ден - нов свят.
На Небесата няма дни, както знаете. Там е Вечност. За нея няма дълго или кратко. Вечността е вечна. В известен смисъл, тя е по-кратка от един ден. Тя няма начало и край, каквито имат дните. Във Вечността няма прекъсване. Тя не може да бъде разделена на части. Вечността е този момент във вашия живот и той е Вечен. Колко бурна е Вечността, в която са Нашите сърца и остават в Светлина отдясно и отляво, макар че там няма нито дясно, нито ляво. Има само Битие, и Ние сме тук, Мое любимо Аз.
Какво е един живот? Това е една малка разходка по езерото “Илюзия”. Вие управлявате вашата лодка. Това е всичко. Но докато гребете, гребете и гребете с вашата лодка, вие достигате до някъде.

Всичките ваши уроци, всичките ваши пътешествия са мисли, които имате. Вие мислите, вие планирате, вие се удивлявате, а всичко, което трябва да правите, е да бъдете. Това е всичко, което можете да сте. Цялото препускане, цялата суета – това сте просто вие, човекът, движещ своята лодка. Нагоре по течението, надолу по течението, няма значение. Това, че вие сте тук на Земята в това земно време и място – това е вашето дело. Това е. Вие бършете праха от мебелите, метете пода, миете. Всички  повтарящи се действия са повтарящи се действия, които изпълват деня ви.

И все пак всеки ден има удивителен изгрев и залез. Той идва без фурор и си отива без фурор. Денят е като жизнерадостен влюбен. Денят се промъква навътре и излиза навън, и същият ден никога не идва втори път, но винаги идва друг ден, докато вие сте Същество на Земята.
Денят е изпълнен, и вашата чаша е пълна, дори когато нищо не се случва. Много неща със сигурност изглежда се случват. Дори когато на този план от живота всичко е скоротечно, илюзорно, и даже изобщо не се случва, то изглежда реално, и вие играете във фантазията, която имате. И така вие играете минута или две, докато се завърнете отново на Небето при Мен.
И изведнъж ви се струва, че вашето време, което никога не е било, е изтекло, и вие сте се върнали там, откъдето сте дошли, и същевременно на мястото, което никога не сте напускали.
Измама ли е животът в този свят? Можете да кажете и така, и все пак той е реално прекъсване, и това време, което не съществува, ви служи точно за това. Този, който чака, също служи. И вие служите. Вие служите на определена цел. Вие служите добре.
Ченълинг на Глория Вендроф
Превод: Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони