Monday, February 17, 2014

"Пирамидите бяха построени"


От Елизабет Трутуин:

"Друго нещо, за което бих искала да поговорим е темата за Командир Хатонн.

Дълго време ние вярвахме, че пирамидите са били построени от извънземните цивилизации. Това, което не знаем обаче е, че те били създадени в Храма на Творението в съзвездие Алдебаран и донесени на Земята. Били прилежно поставени в платото Гиза от Хатонн и други звездни братя. Командир Хатонн е родом от планетата Трантор и е един от групата дошли тук заедно с Ку-Фу, познат също като ТОТ. Той построил Хеопсовата Пирамида в Гиза.

По същото време, друг командир - Кла-Ла от планетата Алдебаран (Окото на Бика) пристигнал на Земята. След потъването на Атлантида, планетата имала спешна нужда от стабилизиране отклонението на земната ос. Командир Кла-Ла е истинският дизайнер и инженер на пирамидата в Гиза, която първоначално е била създадена на планетата Алдебаран и пренесена на Земята посредством космическа корабна технология.

Ку-Фу (Тот) е фараон по това време и затова неговото име остава в историята като строител на пирамидите. Поради големите отклонения в земната ос, предизвикани от потъването на Атлантида се наложило да бъдат поставени стабилизиращи генератори под всяка пирамида. Такива могат да бъдат открити в Южна Америка, Китай, Египет. Те са суб-етерни генератори, които излъчват вибрациите на Петото измерение.

Командир Хатонн и Командир Кла-Ла работеха заедно по време на тази мисия по изправяне на земната ос. Тук те си сътрудничеха с Командир Ащар. Командата на Ащар има действаща база между Царската камера и Камерата на царицата под Голямата пирамида в Гиза. Корабът и командирите базирани там, са отговорни за правилното подравняване на земната ос.

Лорд Хатон и Командата на Ащар обикалят Земята често и поддържат своите звездни кораби над пирамидите, които съдържат тези генераторите, и излъчват енергия в суб-етерните полета на Земята за възстановяване нормалното функциониране на земната ос.

Има три слънца в една слънчева система. Ние сме Тройна Звездна Система: (Тройна слънчева система - Sirius A, Sirius B и Sol) Сириус А, Сириус Б и Сол.

Без работата на Хатон заедно с Галактическата Федерация ние щяхме да се превърнем в Супер нова, и така това, което се случи сега е че Алцион – Великото Централно Слънце, което се намира на 400 светлинни години от Земята, в съзвездието Плеяди, изпрати цялостен пояс от светлина, наречен Фотонен пояс. Плеядите са близо до центъра на нашата Галактика, а Земята се намира в периферията на галактиката Млечен Път. Фотонният пояс пристигна на 22 Декември 2000, по време на Зимното Слънцестоене и изцяло обгърна Земята. Цялата Слънчева система е поставена под въздействието на Фотонния пояс, които промени посоката. Намираме се в процес на излизане от външната периферия на западния спирален ръкав на Млечния път. Обстрелват ни светлинните пакети на Фотонния пояс и сме се запътили към съзвездието Плеяди.

На 21 Декември 2012 ние достигнахме изцяло нов сектор на галактиката Млечен път в по-голямо съседство с Плеядите. Докато ги достигнем напълно, в атмосферата ни ще има девет слънца! Сириус А, Сириус Б, Сол, Юпитер, Сатурн, Венера, Уран, Марс и Земя.

Не всички канали, които предават информация от Хатонн са в действителност в контакт с него. Два от тях дойдоха в съзнанието ми сега, те са дезинформиращи агенти. Командир Хатонн е висок 12 стъпки и е същество полу-механизъм. Това може да ни звучи странно, но ние ще се срещнем с много уникални същества от Светлина."

Благодаря Елизабет!

Следва Продължение...

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони