Wednesday, February 19, 2014

Писма от Небесата


Писмо 4763: Илюзията играе своята роля
Бог каза:

Нека да възхваляваме подаръка, наречен живот, който ви е даден. Аз ви го дадох, скъпи мои. Аз ви го дадох с добра цел. Аз ви изпратих да играете в света и да го направите красив. Животът на Земята е важен. Само защото той е илюзия, не означава, че животът в света не е важен.
Наистина, животът в света не е всичко, но е нещо. Животът в илюзия също има своята роля, иначе защо ще съществува илюзията? Да си роден е събитие! Новата душа на Земята започва приключение, което е несравнимо. Вие, които идвате на Земята, сте търсачи на приключения. Вие сте на мисия. Вие може би спите, но докато сте на Земята, вие сте в процес на събуждане. Това е единствена по рода си възможност. Ежедневното служене на еволюцията е привилегия на тази планета на въображението и в този живот на въображението.
То е толкова реално, толкова приземено, как може да е илюзия? Когато вие си спомняте откъде сте дошли и по Чие подобие сте създадени, нима тогава не знаете, че вие сте чудо? Свети Небеса, разбира се, вие сте истинско чудо. Ще ви кажа, че това, което правя, е да правя чудеса. Аз се намирам във Вечността и в Безкрайността. И вие, и светът произлизате от Моята мисъл, от която всички неща са възможни, където всичко е възможно, дори когато всичко възможно е илюзия.
Безкрайността и Вечността са полето на всички възможности. Но възможностите се разиграват в илюзия. Илюзиите са мечти, скъпи мои, и вие знаете, че ви казвам да мечтаете. Аз вярвам във вас, независимо че вашата индивидуалност е илюзия. Аз ви казвам да мечтаете и да имате големи мечти. Аз трябва да вярвам в мечтите. Мечтайте. От небесата привличайте вашите мечти надолу като бял екран и вижте себе си проектирани на него. 
Да, на Земята вие сте като на екран. Това е Най-голямото Шоу, Най-голямото Шоу на Земята. То винаги е ново, това шоу. Това е една и съща история, но винаги е нова. По колко много начини може да бъде изигран един човешки живот? По безброй много начини. И така, дори на твърдата Земя, скъпи мои, вие играете от Безкрайността.
Защото, говорейки точно, Ние сме Едно, вие и Аз. Аз имам Огромна Мечта от Светлина, струяща от Мен по Безкрайни Пътища, аз трябва да съм Мечтателят. Вие определено сте Моята Мечта. Светът е Моята Мечта. Вие сте Моята Мечта и Аз ви обичам.
Аз също така обичам мистерията, защото вашата индивидуалност представлява мистерия.

Аз съм спокоен, знаейки, че вие мечтаете. Вие имате страхове. Аз нямам никакви. Аз съм изпълнен с възторг.

Вие виждате лоши актьори и сънувате получените емоции и пр. Аз винаги съзнавам, че вие живеете в сън. Вие забравяте, че животът на Земята е сън, който се играе на екран. Да, вие сте в измерение, можем да кажем, че сте в анабиоза, в забавен цвят, изглеждащи в движение на бял фон, наречен екран, изглеждащи че използвате всички чувства и често не правейки нищо смислено или правейки пълни глупости.
През всичко това вие излизате неповредени, разберете. Няма никаква опасност. Вие излизате от този сън непокътнати. Всички измислени облаци изчезват и се появяват звезди. И когато се събудите от съня, в който сте така въвлечени, вие си спомняте, откъде в действителност сте родом.
Вие сте изиграли роля, и вие сте я изиграли добре. И сега се събуждате в това място, където сте били през цялото време, макар че сте мислили, че сте били другаде. Вие никога не сте напускали Дома, и все пак се върнахте, и съня никога не го е имало.
Ченълинг на Gloria Wendroff
Превод: Лусесита

www.heavenletters.org

http://heavenletters.org/heavenletters-russian

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони