Tuesday, February 4, 2014

Това е мястото, от където вашата лична сила идва. – канализирано от Рон Хед

amsa
Архангел Михаил за съветите на вашите Висшите Аз-ове
Ние продължаваме днес говорейки по-нататък за това, което от ваша гледна точка е входяща светлина.

Нека подходим към темата от една изцяло нова перспектива този път. Ние ще говорим на езика на линейното време за да не се въвежда допълнително объркване в процеса.

Знаело се е, че нова и много по-силна енергия, светлина и информация ... тези три са почти синоними ... ще бъдат необходими, за да се вдигне вашия свят от по-ниските енергии в които той беше затънал в продължение на толкова дълго време. И това е било необходимо да се започне и да се провежда, като такова, което вие наричате " вътрешна работа " , с цел да се направи това без външна намеса. Така че беше извършено повикване за доброволци които да започнат един дълъг бавен процес на вътрешно пренасяне, получаване, и закотвяне на това което е необходимо, за да се свърши работата. Метафорично може да мислите за това, като за онези устройства, които вие наричате приемо-предаватели.

Нищо от това не е нещо ново, ние знаем. Разбира се, тъй като ще изглежда само така поради това че вие не помните, то не е ново така или иначе. Сега процесът е довел до това все повече и повече от вас да са тук, за да се улесни това. И промените които сте направили в себе си са довели до способността на вас, човечеството, да сте в състояние да се справите, да въплътите, все повече и повече от светлинните честоти, които са били, които са, необходими. И проектът включва увеличаването на светлината тъй като вие сте в състояние да я използвате.

Така че тук сте във втория месец на една ключова година получавайки достатъчно от светлината, енергията, информацията, любовта на Творението до почти буквално състояние на главозамайване. Не го ли обичате просто?

Може ли да отбележим също така, че за всичко това се говори в много други метафорични термини с цел да обхване голяма част от това обяснение доколкото е възможно? И може ли също така да изтъкнем, че този род на езика е визуален, почти мечто-подобен? Това е езикът, използван в това което вие наричате вашия десен мозък. Това е езикът на вашето въображение. Това е езикът на телепатията. Това е език, който е бил омаловажаван, осмиван, и игнориран от доста време. И това е езикът, който ние сме се постарали да посочим, който значително голяма част от вашето същество използва и съществува отвътре. Това е ключът, който вие търсихте, и все пак сте тренирани да го игнорирате. Индивидуално може да искате да преразгледате това.

По това време вие сте потопени в такива мощни и огромни количества от тази светлина, че голямата промяна не може да бъде спъвана повече. Това, в действителност, беше в ход за известно време, но не ви е казано много за него все още. Вашият най-добър показател е какво се случва във и за вас така или иначе. Това е, което е най-важно за вас, нали така? И това е най-лесно започнатото и се извършва от вас самите.

Ние довеждахме това послание към вас от известно време. Резултатите от това което сте направили като индивиди сега се сливат с тези на другите и ефектът е увеличаване на темпото като цяло. Вие сте прекрасни! И все пак вие все още не го виждате.

Така че позволете ни да поправим това. Започвайки сега, всеки път когато видите ситуациите във вашия свят да се подобряват, или да показват потенциал за подобрение, кажете на себе си, " Ние направихме това. " Защото без значение какво ви казваме за светлина, енергия, или безусловна любов, истината е, че вие го направихте. И вие ще направите останалото от него също така. Това е, което се разбира под съвместно творение. Вие променяте Цялото променяйки себе си. Това е мястото, от където вашата лична сила идва. Това е силата на Цялото течаща през вас.

Ние ще кажем повече по тази тема следващия път.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони