Friday, June 6, 2014

НОВИНИ ЗА КВАНТОВИЯ ПРЕХОД ПОСЛАНИЕ ОТ ПРЕПОДОБНИЯ СЕРАФИМ САРОВСКИПриветствам ви, мили деца!
Пътят ви преминава през много изпитания и вие вървите по него бързайки, стараейки се да уловите, и усвоите всичко. Очакват ви скрити трудности докато вървите по пътя и понякога ви е трудно да се справите с тях, защото сте в неведение за всичко сътворено около вас – вие сте като слепи котенца, блъскащи се в непонятни предмети и търсещи топлината на майчината ласка. Дълго ли ще вървите още? Или вече е близо финала? Вие правите всичко за да приближите края. Но в тези дни, за вас е много важно да останете в Светлинно състояние, защото по време на слънцестоенето, което е назначено в близко време, ще настъпят събития от огромно значение.
Безполезно е да разкриваме завесата и не е Богу угодно, но ще кажем едно. Сега на вас ви предстои велико, знаменателно събитие, главни участници в което ще станете вие. В Новата енергия вие ще надделеете над дуалността и на вас ще ви станат ясни, и понятни всички световни явления, тъй като в местата където има неразбории, спорове и военно нагнетяване ще бъде осъществен усилен контакт с Космоса.
Важно е тези, които под действието на силата на Тъмнината се отдалечават от Светлината, да не пропуснат този момент. Тази Светлина ще достигне до всички. Подобно на това, както плътен облак закрива слънцето а след това вятъра го прогонва и слънчевите лъчи се разсейват по земята, обхващайки все по-голяма част от земното пространство, така и завесата ще се отвори широко, и ще станат видими проблясъците на Всемирния лъч. Това Велико Действие е назначено за слънцестоенето. И тогава тези, които отричат всичко това няма да могат да го извъртат, защото хората ще започнат с очите си да виждат тук и там чудесните разкрития на Мирозданието.
Аз съм Серафим Саровски.
Русия, е славно място за добиване на пълна представа за Светлината на Божествената Любов. Колкото и да го отричат всички, все пак земята на славяните ще се изправи от пепелта, като феникс и ще се развее като знаме, на което знака на нашия най-мъдър водач ще осветява пътя на всеки, който се втурне по зова на Любящото Си Сърце.
Ще се впрегне народа за сътворяване и възраждане на земята на великите руси. Тук, на тази земя са били славни делата на мъжете, които са имали връзка с Източниците и са възраждали великите родови заселвания. Славна и необятна е земята на славяните. Тук са съсредоточени всички тайни и Сакралния Фонд на земята. Тук е връзката с Шамбала и Космоса. Тук ще се изправи на крака народа, който е страдал не за себе си, а за цялото човечество.
 Да се слави името ти Русия основоположница! Да бъде могъща новата ти държава! Да се сплоти народа ти в Единно Светло Братство на Земляните и да се възцари мир и процъфтяване! Защото в тази дата – 22.06.2014 е скрит ключа към разгадаване Сътворението на Света на Земята. Приемайте Енергиите постъпващи от Небесата в този Благодатен ден и през следващите дни след него! Обърнете се с лице към Светлината, идваща от Божествения Източник! Вече фанфарите тръбят, камбаните звънят, впрягат верните коне-другоходци, защото Войните на Светлината се устремяват към Портата на Възнесението. Този Път е много важен и това е вашия Път. Мили деца, това е само ваш Път – Път в Светлината на Божествената Любов. Амин.
Аз съм Серафим Саровски. Любов и в Радост от Сърцето на Твореца. 29.05.2014. 

Превод:Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони