Sunday, June 8, 2014

Седмично послание на Хиларион 9- 16 юни 2014г.

Възлюбени,
Енергийните вливания са интензивни и силни и ще водят онези, които са в съзвучие с тях, по-напред в мисиите им и съдбата им. Мнозина са тези, които намират трансформационния процес за труден и е полезно да си позволявате мигове на почивка  и зареждане, когато се чувствате претоварени. Земята продължава да се придвижва в ниво с по-малка плътност и това ще има забележителен ефект върху всички нейни обитатели. Ще има по-малко стрес в човешката система и все по-увеличаващи се чувства на доволство, радост и мир. Тъй като поддържате устойчива светлината си, вие помагате на по-голямото поле да се синхронизира с вливанията на светлина от небесните реалности. Бъдете спокойни в сърцата си, знаейки, че колкото и трудни да ви се струват тези времена сега, вие ще излезете победители. Колкото повече идваща светилина можете да асимилирате и абсорбирате, толкова по-лесно ще ви бъде.

Кристалното царство се репрограмира към по-висшите честоти и това също ще има каталитично въздействие върху цялата Земя  и всички на нея. Ежедневното настройване към кристалната решетка е от съществено значение, за да се получат кодовете, които са на разположение, за да се активират в ДНК/РНК на системата на човешкото тяло. Животът се разгръща в по-висше ниво на съзнание и човечеството е подкрепяно от  Вселената по невидими начини. Ежедневното потвърждаване на намерението си да сте в синхрон и свързани с божествената си същност ще улесни процеса. АЗ СЪМ присъствието на всеки човек на планетата се стреми да внесе по-голяма светлина във всяка душа.

Това са дните, които изискват непоколебима визия, която ще повиши честотното поле към ново ниво и мощното ви намерение и визуализация могат да постигнат чудеса. Вярвайте в силата си да творите промяна по ненасилствен и любящ начин и поддържайте тази визия в ежедневното си съществуване. Вие може би чувствате ефектите от старите системи, които започват да се връщат и стартират наново, много от които носят големи подобрения за всичко на планетата. Изисква се търпението ви, тъй като се сблъсквате със съпротивата на тези, които мислят и действат в старата парадигма. Като оставате настроени към по-голямата светлина, ще се чувствате по-добре от преди. Енергията на Богинята нараства по сила и мощ и е нужен вътрешен баланс между мъжкото и женското, за да се поддържа елегантният преход на човека към по-голяма светлина.

Имайте вяра в процеса, през който преминавате, и вярвайте, че вие сте подпомагани във всичко, което изпитвате. Това ще е очевидно чрез синхронизирани и утвърждаващи потвърждения, които се случват в личния ви процес. Слушайте шепота на ангелите и търсете знаци на скритите реалности, защото сега става по-лесно да ги различите. Общувайте с наслада със съществата, които ви обкръжават. Наблюдавайте отварянето на живота за нови възможности и по-близка връзка с Всичко Което Е. Открийте чудото и магията в природата и знайте, че сте неразделна част от всичко, което се разгръща.

Правете магията си, Скъпи Души, и продължавайте да благославяте всеки и всичко, което пресича пътя ви. Заедно с привидния хаос на разпадащата се парадигма сега, има много неща, за които да сте благодарни. Фокусирайте се върху това , защото именно признателността е това, което ще донесе повече от онова, за което сте признателни , в ежедневието ви. Вие можете и вие го правите!

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони