Friday, June 20, 2014

Лятно Слънцестоене 2014

Тъй като мощното слънцестоене идва, за да успокои енергията на сърцето от това, "което бе", вгледайте се дълбоко в душата си.

То иска от вас да видите и да освободите това, което е било и вече не служи на висшето благо. Човечеството се е разширило до такова многоизмерно състояние, че ние вече не можем да видим линиите, които разделят минало настояще и бъдеще. Времето танцува, опитвайки се да ни задържи такива каквито някога сме били, съблъзнява ни и ни кара да мислим, че сме по-малки от минута, неразличими, незначими.

Да ние сме изгубили нашата същност и въпреки това сме научили нова песен. Ние бяхме пренаписани и редактирани от Вселената, която натиска всеки бутон, който имаме. Часовникът на дядо тиктака в нов ритъм, както сърцето и намеренията ни.

Прескочете с пълна газ напред в Новия Свят, както вашите предшественици направиха .. 

Вашият свят вече не е плосък и опасен, а кръгъл и пълен с възможности. Бъди свободно формиране, както живота се разкрива за вас всеки ден. Не съди начинът по-който нещата трябва да бъдат. Тъй като всеки нов ден се разгръща, позволи да се разшири според божественото предназначение.

Опита да промените живота в това, което мислите, че трябва да бъде може и да е изтощителен, но не се предавайте. Внимавайте какво си пожелавате, можете и да го получите.

Вие СТЕ значими, всеки един от ВАС!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони