Sunday, June 15, 2014

Седмично послание на Хиларион 15-22 юни 2014г.Възлюбени,

Има много хора, които се чувстват извисени и вдъхновени в даден момент, а в друг се намират енергийно изчерпани, уморени, сънени, раздразнени или направо ядосани. Това може да се случи, въпреки най-добрите ви намерения да останете балансирани и в равновесие. През тези времена е най-добре веднага да си простите и да замените обезсилващите чувства и мисли с мисли, които извисяват, вдъхновяват и ви припомнят, че сте в разгара на най-великата метаморфоза, която човечеството, Земята и всички нейни царства някога са изпитвали и че вие избрахте да сте част от това. Това са времената, когато се изисква адаптивност и по-голяма гъвкавост и преди всичко – повече доброта към себе си. Наблюдавайте вътрешните си диалози и започнете да променяте тежките решения, които носите спрямо себе си. Всички вие сте много по-мили към другите, отколкото сте към себе си. Станете най-добрият си приятел, този, който винаги ви подкрепя, подсилва и ви обича безусловно. Именно това давате на другите, а защо не го дадете и на себе си?

Човек не е егоист като почита на първо място себе си, защото без здравословна обич и себеприемане вие не можете истински да служите на другите. Когато сте щастливи и положително настроени спрямо собствените си сияйни качества, е много по-лесно да разпознаете тези качества и у другите. Когато събитията в живота ви изглеждат сякаш изтощителни и трудни за справяне по просветен начин, това е точният момент да спрете и да се откъснете от тях, за да направите нещо, което носи усмивка на лицето ви и смях в душата ви. Не се приемайте, нито приемайте ситуацията твърде сериозно, защото знаете, ако спрете за момент, че сте личност, която винаги дава най доброто, което може, при всяка ситуация. Избягвайте самообвинения и самобичуване, защото тези навици ви държат по пътя на безсилието. Това е нещо, което само вие можете да направите за себе си и е важно да го имате предвид. Да прекарвате мигове, свързвайки се със същността на съществото ви, помага за презареждане и обновяване на цялото поле на човешката ви аура по положителен и ползотворен начин.

Важно е да прокарате пътя към нови навици и нови начини за взаимовръзка с другите, които постоянно се фокусират върху всичките ви добри качества. Това е истинската ви същност и истината за това кои сте вие! Дайте си възможност да сияете с красивата си светлина в онези ситуации, които крадяха божествената ви сила чрез навика да укорявате себе си за възприети нарушения, които по всяка вероятност не са толкова зле, колкото ви се струва. Обичайте себе си – човешката си същност и Божествената си същност, защото вие сте чудесна интеграция на двете. Вие дойдохте на тази планета именно поради тази причина и като правите това, то дава възможност и усилва другите също да приемат и интегрират всички аспекти на себе си.

Ако се чувствате заседнали и неспособни да се придвижите напред, обмислете започването на нов проект, получавайки инструкции за нещо, което винаги сте искали да научите или дори пренареждането на мебелите в някои от стаите на дома ви. Понякога това внушава чувството за подновена енергия и ще откриете творческата си сила, протичаща с вдъхновение и проявление. Имайте вяра в духа и следвайте точно ръководството и подтиците, които получавате, защото сте водени, за да ви се помогне да се придвижите в перфектното място на пътя, който избрахте. Вярвайте в собствените си способности, в изборите, които правите, в ръководството на сърцето ви, вярвайте в себе си. Всяка енергия, която използвате за тази цел, е добре изпълнена енергия, защото я заслужавате!

Напомняме ви, че ние от Светлината сме винаги с вас и до вас. Вие сте обичани и обгрижвани. И именно вашата любов, вашата грижа е това, от което този свят толкова дълбоко се нуждае. Вашата любов притежава целебен потенциал, не само за вас, но и за много хора в сферата ви на влияние. Заявете силата си, изправете се, заявете великолепния живот, за който дойдохте тук, за да го живеете. ВИЕ сте силна, прекрасна и невероятна душа. Време е да позволите на тази истина да навлезе в сферата ви на влияние.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tarn-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони