Sunday, June 29, 2014

Седмично послание на Хиларион 29 юни – 6 юли 2014г.


Възлюбени,
Въпреки че повечето от вас се синхронизираха духовно с по-висше-измерната перспектива, все още има много неща, изникващи от клетъчната ви памет, които да бъдат признати и освободени. Това, което се случва, е въпрос на разбиране, тъй като помага за по-бързото позволяване на освобождаването на всичко, което излиза на повърхността, без да сте отново въвлечени в емоционалната и умствена турболенция. Това е като изстискване на гъба, в която е останала все още малко вода, така че се нуждае от няколко последни изстисквания. Сега всички вие имате арсенал от инструменти и техники, които сте събрали, за да ви помогнат да се придвижите напред сравнително грациозно и лесно. Имате това, което ви е нужно, за да се справите. Ако чувствате, че се нуждаете от още помощ, то тогава е необходимо да намерите практик, който може да ви окаже необходимата помощ. Помолете духовните си водачи да ви насочат към тези, които са подходящи за вас за конкретното обстоятелство.

Външният свят, в който живеете, се променя бързо, въпреки че новинарските ви медии биха ви накарали да вярвате в обратното. Борбите за власт между лидери в много държави по света са знак, че системата и структурите, които действат от дълго време, сега се нуждаят от радикална промяна. Мнозина предвиждат, че има нужда от нов поглед върху нещата и нови начини за завършване на това, което има нужда от промяна, но все още има хора, които упорито се придържат към установените структури на властта. Хората по света вече не са в неведение спрямо широко разпространената неправилна употреба на властта от тези, които ги управляват и поставиха лидерите си под подробно наблюдение. За тези хора е ясно, адаптирайте се или променете това, което не работи, или се оттеглете от властта. Недоволствата стават все по-шумни в сферите им на влияние.

Както е с всички промени, те идват с упорство и противопоставяне. Това, което човечеството има нужда да осъзнае, е, че хората трябва да работят заедно, за да се справят с всички предизвикателства, които им представя светът, в който живеят. Необходим е приносът на всички добри и искрени хора. Има такива, които работят с решетките на Земята, има такива, които имат способността да носят изцеление и стабилност в различни райони на планетата, има такива в научните среди, които работят върху решения за многото предизвикателства, които трябва да бъдат посрещнати. Има такива в икономическия сектор, които се опитват да създадат по-справедлива икономическа система за всички. Има такива в професията на медиците, които трябва наистина да отговорят на нуждите на пациентите си, вместо да захранват структурите на фармацевтичните компании. Те трябва да позволят на пациентите си да изберат алтернативни и по-естествени опции за здравословните си проблеми. Във всеки сектор от обществото има нужда да се освободи егоизма и да се започне работа за най-доброто на всички.

Когато тези структури се синхронизират с по-висш принцип и концепция за работа за най-доброто на всички на планетата, положителните резултати за всички граждани на света ще създадат по-стабилна и мирна среда. Когато основните нужди на всички граждани на Земята са задоволени и пътят напред е установен чрез честно общуване и искрено и честно сътрудничество между всички хора и структури по света, тогава животът, както го познаваха, наистина ще се промени за по-добро. Елементът на страх и подозрение във всички човешки сърца ще бъде премахнат и по-радостно и хармонично взаимодействие между всички народи по света ще доведе до огромни и положителни трансформации.

На Служителите на Светлината и на другите, които не са запознати с този термин, с добри сърца и намерения подобава да продължат да визуализират, възнамеряват и да дават сила и мощ на това, което искрено желаете и мечтаете да видите, че се материализира на вашата планета. Това е фокусът, който се изисква от тези, които са наясно и са пробудени за невероятната възможност, която стои пред всички хора в този момент на сега. Когато хората по света освободят всички егоистични желания от себе си и видят целостта на света мащабно като част от тях самите, това позволява по-висшите аспекти на тяхната божественост да дойдат сияейки към тях. Когато хората почувстват призива да бъдат в по-голяма служба един към друг, това ще отвори по-голям опит от вселенски пропорции.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони