Tuesday, June 10, 2014

Очевидци наблюдават възникването на житни кръгове в Холандия


5 юни 2014, резюме

За новия житен кръг, открит през нощта на 3 срещу 4 юни 2014 в Холандия  близо до Standaarbruiten

Standaarbruiten (Холандия) – Вече от много години холандецът Робърт ван ден Брьоке (Robbert van den Broeke) е в центъра на редица удивителни феномени. Той твърди, че непосредствено преди възникването на поредния житен кръг той има предчувствие, а в някои случаи дори наблюдава със собствените си очи възникването на житния кръг. В най-новия случай нов житен кръг възникнал само на няколко метра от Робърт и още един очевидец.
Nancy Talbott от години интензивно следи Робърт, сама много пъти е била на място и заедно с други изследователи и учени са изследвали и подробно са документирали житните кръгове. За последния житен кръг от 3-4 юни тя разказва следното:

"Това вече е пети път, когато заедно с Робърт присъстват и други очевидци, докато възниква житният кръг. Roy Boschman, дългогодишен приятел на Робърт, който от години го придружава като фотограф в търсенето на “видени предварително” житни кръгове, вече е събрал обширен архив със снимки на току-що възникнали кръгове в трева, жито и рапица.

В нощта на 3 срещу 4 юни 2014 Робърт се прибирал в къщи, когато усетил познатото “настойчиво чувство”, което от много години му предвещавало възникването на нови житни кръгове. Освен това получил “информацията”, че този нов житен кръг ще се появи в поле край близкия Standaarbruiten. Заедно с Рой той потеглил в тази посока. Преди това на това поле никога не се е появявала житна формация, но сега Робърт “видял” във някаква визия, че става въпрос за пет големи кръга, и най-големият от тях заобиколен допълнително от тънък пръстен.

Когато се приближили до полето, Робърт и Рой видели със собствените си очи светеща светлинна сфера да “съска” непосредствено над житото и за кратко осветила цялото поле. Рой спрял колата и двамата мъже излезли. Понеже по това време още не можели да видят кръгове в полето, решили да тръгнат в полето по следата, оставена от трактора, в посока към видяната светлина.

Изведнъж Робърт спрял и казал, че усеща “някакво силно електрическо поле” на няколко метра пред тях и “силно мравучкане по цялото тяло”. И Рой имал подобно усещане, когато двамата мъже изведнъж чули “много силно електростатично жужене” навсякъде наоколо.

За Робърт било ясно, че това е мястото, което той предварително бил “видял”. В същия момент двамата мъже видели друга ярко светеща светлинна сфера, с големина на футболна топка, която светела непосредствено над житото и при това отново осветявала цялата местност. Жуженето сякаш идвало само на няколко метра от мъжете отпред от самото поле и в същия момент "само за няколко секунди петте кръга започнали да се отварят”.
  моотпр
Петте кръга се образували буквално по дължина на полудъга около двамата мъже. Когато двамата мъже се приближили до кръговете, могли да усетят шума, който те описват като “електростатичен” и Робърт видял малки светлинни мълнии между отделните стръкове".
 
Самата формация се състои от един голям кръг с диаметър 14 метра. Той е обграден с 20 см широк концентричен пръстен с диаметър 16,6 метра. Следващите, по-малки кръгове имат диаметри 9,9; 8; 4,4 и 3,4 метра. Във всички кръгове младото жито е полегнало в посока, обратна на часовниковата стрелка.

Подробни описания и снимки на житните кръгове, открити от Робърт ван ден Брьоке има на неговия сайт:

http://www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief

На илюстрацията: Графична възстановка на нощната ситуация

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони