Sunday, June 1, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част осма


Лейди Лето

Лейди Майстор Лето - Ден 8 - 29 Май 2014

Лейди Лето е учител на младостта, особено фокусиранa върху деца, които са въплътени като сървъри на Божествения План. 

Лето ни учи как безопасно да напуснем тялото и да си върнем волята, така че да можем по-добре да си спомним нашите преживявания в етерните области и обучението през нощта. 

Тя също помага като ни обгражда в мантия невидимка за раздора на външния свят. Тя е въплътена по време на цивилизацията на Инките, където донесе много постижения в науката, тъй като разбира духовните закони зад проявлението. Тя беше също Атлантски учен и Китайски мистик.


 Ние можем да се обърне към Лето за помощ в настройването към пламъка и, който е лилав оттенък със златни проблясъци. Тя също така се фокусира със Златния и Платинения Лъч на Просвещението.


Превод: Димитър КириловСамосъзнание.com


Ел Мория

Възлюбеният Ел Мория - Ден 9 - 30 Май 2014

Ел Мория работи под ръководството на Синият Лъч, представляващ Божията Воля за Земята.

Той дава помощ на всички правителства и стои до всеки един от нас, желаещ изпълнението на Божията Воля като планетарен служител на Божествения План.

В предишните си въплъщения той е един от тримата мъдреци проправили си път към Христовото Дете, крал Артур по време на Камелот, сър Томас Мор, Акбар Велики, основател на Могулската Империя на Индия.

С голяма решителност, той ни учи как да се концентрираме, да имаме непоколебим фокус, и да изградим нашата сила на характера, тъй като това е в абсолютно божествено съответствие с Божествения План и Мисията на Земята.


Неговият свещен огън на сините пламъци ни дарява със Силата на Повеление и израз на Божествената Истина чрез всички форми на нашето изразяване и медия. Неговото оттегляне е в Darjeeling, а електронният му модел е потира.
No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони