Sunday, June 1, 2014

Седмично послание на Хиларион 1-8 юни 2014г.




Възлюбени,



Вие преминавахте през много портали през последните няколко месеца и сега идва процесът на асимилиране на енергиите и на промяната в новата перспектива на вашето лично и колективно пътуване. Много от вас пристигат и възприемат, макар и смътно в началото, скрития потенциал, който лежи като магически семена в градината на вашия живот. Вие осъзнавате, че именно ВИЕ сте тези, които създават посоката, в която трябва да продължи животът ви и всичко това включва постоянното използване на фокуса ви и мислите ви. Важно е да си спомните, че вашите мисли сега са в позиция на по-силни и по-мощни, отколкото преди, защото енергиите, през които преминахте, изчистиха много препятствия, които стояха пред пътя ви напред. Ако сте работили за синхронизирането си спрямо тези енергии, пътят напред ще се установи по магически и чудни начини. Това, което изглеждаше толкова трудно и непостижимо преди, сега ще се прояви без твърде много фокусиране от ваша страна.



С тези потенциали идва и предупреждението да сте отговорни в ежедневните си мисли, думи и дела, защото силата ви да творите се увеличи значително. Използвайте самодисциплина и проницателно осъзнаване на мислите, които имате във всеки момент. Когато те излязат, заедно с чувствата, свързани с тях, научете се да променяте всички онези мисли и чувства, които са от старата парадигма и които ви поддържаха малки във възприятията ви на собствените ви способности и на това как може да ги използвате. Осъзнайте, че вие вече не сте в това място и пространство и в това сега, можете да сте всичко, което сте желали да бъдете, и можете да имате всичко добро в ежедневието си, за което сте мечтали и което заслужавате. Вие извършихте работата и сега се подготвяте да създадете красотата на новия си живот. Празнувайте всеки момент като често се възнаграждавате. Обградете се с красотата на природата толкова често, колкото можете, защото в това лежи силата да регенерирате и подмладите човешките си операционни системи по безопасен и благоприятен начин.



Бъдете мили със себе си в мислите и чувствата, които носите, и незабавно променяйте всички мисли, които са обезсърчаващи, в мисли, които ви дават сила и ви извисяват. Това може да е предизвикателно първоначално, защото вие все още вървите срещу течението на старите потискащи енергии, но с постоянство и използване на този метод вие ще спечелите неимоверно по отношение на самочувствието и увереността си. Представяйте си себе си в позицията на учители, лечители и майстори, помагащи на другите да се научат да балансират и да довеждат енергийните си системи в равновесие. Вижте се като даващи увереност и извисяване на онези край вас и участващи в спонтанни действия на доброта, от която не очаквате нищо в замяна, само радостта и удоволствието от даване на другите по начин, който ви издига. Това е добра практика и добър начин да започнете служба към другите без никаква нужда от признание за усилията ви.



Тъй като Божествената Женска енергия се влива в атмосферата на Земята, хората ще се чувстват по-свързани взаимно и ще са по-склонни да рискуват да отворят сърцата си като оставят щитовете си от защитни шаблони на мисъл и поведение, които повече не служат на великолепното бъдеще, което осезаемо стои пред тях. Мнозина на Земята сега изпитват големи вътрешни страдания, защото, тъй като се пробудиха, те осъзнават, че биха могли да направят определени неща по друг начин в ситуации, които са се нуждаели от тяхното внимание. За тези хора е важно да осъзнаят, че те не са имали същата гледна точка по времето, на тези събития, такава, каквато сега имат, и да си позволят да си простят за възприетите си недостатъци през онези времена. Това също показва, че вие изминахте дълъг път! Празнувайте това завършване и се наградете по начин, който е значим за вас.



Животът на тази планета е пътуване на себепознанието и точно като човек трябва да държи кормилото на кораба, за да осигури безопасно плаване, човек трябва да се научи да се приспособява към течението, което го подхвърля, докато плава по време на пътуването си през живота. Целият живот е изпитването му и ето как човек израства и напредва. От страна на божествените реалности няма осъждане, само учене и вътрешно израстване във всеки човек. Всеки един от вас избра душевния си път, за да придобие повече осъзнатост  и сила на божествените способности на божествената си природа и вие пряко изпитвате този път в момента си на сега. С други думи, вие изцяло участвате в собственото си избрано пътуване на живота, с всичките му привидни възходи и спадове. Това е пътят, който вие като душа избрахте да внесете в земния си живот, всичките хора, ситуации и условия, които стоят пред вас в сегашния ви момент. Вашият подход може да го направи приятен и зареждащ опит или опит, който се противопоставя, което носи със себе си съответните чувства на липса на помощ от страна на вселената. Силата ви на избор спрямо подхода, който възприемате, може да ви помогне да отбележите скок напред към нов и по-щастлив житейски път. Когато човек избере път на най-малко противопоставяне, животът започва да се разгръща в калейдоскоп от обогатяващи и любящи опити. Всичко зависи от вас.



До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион


Превод: Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 



Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони