Thursday, June 19, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част двадесет и третаМайтрея 

Господ Майтрея - Ден 27 - 17 Юни 2014


Съзнанието на Майтрея е това, което представлява Пламетарният Буда и Космическият Христос за човечеството.

Майтрея е живял като Кришна, един от най-големите аватари на индуизма, който изведе Бхагавад-Гита, едно от най-дълбоките учения дарено на Земята. Той е известен като "Великият Инициатор".

Той е служил като инициатор на Исус Христос, той помогна за проявлението на Божия Пламък чрез физическата му форма. Космическата Светлина на Майтрея служи като посвещение за всички нас, така че да можем да се пречистим и нашето собствено АЗ СЪМ Присъствие отново да поеме пълната команда и изразяване.

Направете позоваване към Майтрея за вашето собствено посвещения в Христовото Съзнание. Ние можем също така да призовем пламъците на Господ Майтрея, за да ни помогне в създаването на нова цивилизация, основана на сътрудничество в световен мащаб, икономическа и социална справедливост, за да помогне на милиони хора, които страдат от състояния на глад, бедност, бездомност, неграмотност и липса на медицински грижи.Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/06/gospod-maitreq-den-27.htmlАкаша  

Възлюбената Акаша - Ден 28 - 18 Юни 2014


От Великото Централно Слънце, Акаша е ръководният орган на Розовият Лъч към Земята. Тя и нейното Божествено Допълнение, Асун, са от Серафимите. Тяхната мисия на Земята е част от Божествената Интервенция, за да се застрахова възнесението на нашата планета и целият избор на Човечеството.

Акаша за всички възрасти и във всички цивилизации е била свещено силово поле на огромното влияние на магнитното присъствие на Майката.

Това слънчево влияние изпълва цялото интер-звездно пространство във Вселената, от което всеки обект, планета и слънце се формират в състояние на Универсално Съвършенство. 

Можете да призовете Розовите Пламъци на Акаша за Любовта, Волята и Благодатта на Безкрайното АЗ СЪМ Присъствие, да изпълнят всеки ваш електрон и жизнена дейност.

Чрез извикване, Акаша и Асун ще дойдат да ви помогнат във възкресяването ба човешкото в славният израз на АЗ СЪМ Присъствието.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Акаша 

Асун - Ден 29 - 19 Юни 2014

Асун представлява Златните Пламъци на просветление от Великото Централно Слънце. Той и Божественото му допълнение, Акаша, са от Серафимите.

Тяхната мисия на Земята е част от Божествената Интервенция, за да се застрахова възнесението на нашата планета и целият избор на Човечеството.

Те красили Земята преди около 37 000 хиляди години във физическо въплъщение и породили възхода на великата цивилизация на светлината в района, известен днес като Делфи, Гърция.

Чрез призоваване, Акаша и Асун ще дойдат да ви помогнат във възкресяването на човешкото в славният израз на АЗ СЪМ Присъствието.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони