Tuesday, June 24, 2014

СЕДЕМ СВЕЩЕНИ СЕДМИЦИ - част двадесет и осмаБогинята на Милосърдието

Бог Табор - Ден 34 - 24 Юни 2014

Възнесеният учител Лорд Табор, "Бог на Планините", управлява планините на Северна и Централна Америка и контролира силите на природата и всички елементални дейности.

Неговото етерно отстъпление е в Скалистите планини на Съединени американски щати, като се казва, че постоянно освобождава великите седем лъчи на Бога в света.

Той им специфичен фокус върху излъчването на нововъзникващите котове на Христовото съзнание в планетарната Кристална Решетка. Ние можем да призовем Господ Тавор за голямо освобождаване на силата, интелигентността и дейността на Елементалното Царство.
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/06/bog-tabor-den-34.htmlХималаи 

Бог Хималаи - Ден 35 - 25 Юни 2014


Бог Хималаи служи от Храма на Синия Лотус в сърцето на хималайските планини и е пазител на Мъжествения Лъч към Земята.

Той управлява енергията на светите Хималаи, най-свещеното място с голяма осветеност и Божия Сила, в която много духовни адепти приемат своите най-дълбоки посвещения. Той е Майстор на Майсторите, настоявайки абсолютната и непоколебима воля на Бог в цялата дейност на живота.

Негови ученици са били Господ Гаутама (Буда), Господ Майтрея, Исус, Ел Мория, Кутхуми и хиляди други. Той ни учи, да станем едно с 3-ният Пламък, за да приложим Божествения Ум чрез неговата радиация и учения, въпреки че никога нито една дума не е казана.

Тези, които владеят изкуството на телепатията могат да получат бързо своето осветление. Поискайте да отидете до Хималайските отстъпление по време на сън. Неговото свещено огънено сияние е описвано като Златен Сняг.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/06/bog-himalai-den-35.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони