Saturday, June 21, 2014

“Дирижабъл” за Възнесението на човечеството


Тълкувание за житния кръг в Badbury Rings, Dorset, Англия, от 17 юни 2014, по календара на маите Цолкин.Множество снимки от този житен кръг могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2014/banburyrings/banburyrings2014a.html
Този житен кръг се появи на 17 юни 2014 г. По календара на маите Цолкин това е ден със следните характеристики:Кин 230

Слънчев печат на деня: КУЧЕ

Водеща енергия: Съединител на световете

Поддържаща енергия: ЛУНА
Предизвикваща енергия: СЛЪНЦЕ

Окултен учител: МАЙМУНА


Тон на деня: Тон 9 – Слънчевият Тон на НАМЕРЕНИЕТО


Водеща
енергия
:

Съединител
на
световете


17 юни
2014
Предизвикваща
енергия:

СЛЪНЦЕ


Kin 230

СЛЪНЧЕВ
ПЕЧАТ
:

КУЧЕ
Поддържаща
енергия
:

ЛУНА

Окултен
учител
:

МАЙМУНАТози житен кръг се появи по време на Вълната на Белия ВЯТЪР, която е от 9 юни до 21 юни 2014.

Белият ВЯТЪР означава: Дишане, Дух, Връзки, Комуникации.


Житният кръг се появи по време на Централния Зелен замък на Вълшебството: това е период от 52 дена, от 27 май до 17 юли 2014.Зеленият замък на Вълшебството има 4 вълни (по 13 дена): Вълна на Червената Луна, Вълна на Белия Вятър, Вълна на Синия Орел и Вълна на Жълтата Звезда.

Приемам идеята на Red Collie, че житният кръг наподобява “парашут”, или по-скоро “въздушен кораб”, или “дирижабъл”.

На пиктограмата “виждам” СЛЪНЦЕТО – Предизвикващата енергия за деня и ЛУНАТА – Поддържащата енергия за деня.

Останалите 10 кръгчета символизират Слънчевия печат на деня – КУЧЕ, което е 10-ят Слънчев печат.

Можем също така да си представим, че това са 10 звезди. Те са свързани чрез “мостове”, “изградени” от Съединителя на световете, който е Водещата енергия за деня.

Белият Вятър, енергията на Вълната, също помага за свързване на звездите, световете и на всичко.

10-те звезди символизират Вселената.


Луната е “гондолата” на нашия “дирижабъл”, на нашия въздушен кораб.
Слънцето дава “горещия въздух” за дирижабъла. От Слънцето нагоре излиза “поток от горещ въздух” във вид на “фуния”.

“СЛЪНЦЕТО” има следното значение: Просветление, Възнесение, Вселенски огън, Живот.
Тук Слънцето доставя Вселенски огън за Издигането на “въздушния кораб” на човечеството, за нашето Възнесение ;-).

Двата лабиринта, изобразени върху дирижабъла най-отгоре, символизират Централния Зелен замък на Вълшебството с неговите 4 Вълни по 13 дена. Всеки лабиринт има 4 "обиколки”. Зеленият замък е изобразен два пъти, и от двете страни на “дирижабъла”.

На 17 юни 2014 имаме Енергията на Вълната – ВЯТЪР (енергията на Духа) и Енергията на Деня – КУЧЕ (енергията на Любовта).

Енергиите на Вълната и на Деня – ВЯТЪР (Дух), КУЧЕ (Любов), енергията СЛЪНЦЕ (Просветление, Възнесение, Вселенски огън), ЛУНА, енергиите на Зеления замък на Вълшебството – всичките тези енергии заедно помагат за движението на въздушния кораб на човечеството, за нашето Издигане и Възнесение.

На този ден с Тон 9, Тона на Намерението, ние имаме възможност да заявим нашите Намерения за бъдещето. Вселената ни слуша много внимателно и е готова да отговори, да ни помогне да реализираме нашите намерения. Особено в дните на Зеления замък на Вълшебството, когато всякакви чудеса са възможни.

МАЙМУНАТА е Окултният Учител на КУЧЕТО.
МАЙМУНАТА означава Игра, Магия, Илюзия.
Маймуната ни учи, че животът е игра, чудо. И в ден с Тон 9, Тона на Намерението, Маймуната ни учи, че с нашите намерения ние създаваме Илюзията на нашия Живот.

Най-сърдечни благодарности на MrGyro за чудесните снимки на този житен кръг!

Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони