Monday, June 2, 2014

„Е“ билет за пътуване. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил и Съветите

e ticket
Ние дойдохме в удобният момент за много от вас. Вие го чувствате. Някои от вас го чуват. Може да почувствате известно объркване. Може би се чудите защо сега се чувствате малко като че ли сте в открито море, освободени, неспособни да видите това, което предстои. Вие бяхте толкова сигурни, че знаете, а сега не е така. Нека да ви дадем едно изображение, което може да ви помогне да разберете какво се случва.
Вие се носихте по-бързо и по-бързо с потока от вътрешна промяна, плаващи в забързващото се течение. Вие оцеляхте през случващата се от време на време плитка/разпенена вода. Сега там са онези от вас, които са взели преднина, на преден план, които са достигнали първия стръмен водопад по вашия път. Вие сте на ръба и се чувствате, сякаш сте в състояние на свободно падане. Ние бързаме да ви кажем, че всичко все още протича добре за вас. Не се притеснявайте. Това е временно усещане.

Вие бяхте пометени от вашата инерция в нова територия за вас. И това е нещо добро. Ще отнеме известно време за доверяване на процеса, доверявайки се на вашите водачи, уповавайки се на Висшите ви Аз-ове. Но, както винаги, вие скоро ще получите вашата ориентировка и ще откриете, че вие сте точно там, където трябва да бъдете, въпреки че някои могат да намерят себе си в неочаквано обкръжение, така да се каже.

Моля осъзнайте, че доста често резултатите от вашите усилия са по-добри, отколкото можете да си представите, ако не настоявате точно за това, което искате и нищо друго. Вашия съзнателен ум може да екстраполира само от това, което си спомня. Много рядко можете да мечтаете в квантови скокове от това, което знаете. И квантови скокове са това, с което някои от вас са заети в момента. 

Някои от вас са поискали да вземат дори повече, отколкото първоначално са договорили за този път. Вие предвиждахте толкова добре, че вдигнахте рамене и си помислихте, че можете да си купите "E " билет за пътуване. Така че, както сме ви призовали често преди, закопчайте коланите си и се дръжте. Вие бивате подготвяни за това, за което помолихте ... или за нещо по-добро.

Обичаме ви. Насладете се на пътуването. Ние ще говорим отново скоро.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони