Friday, June 20, 2014

СаЛуСа – 20 юни 2014г.



Приветствам ви отново и отбелязвам, че толкова много от вас се пробуждат за повишаването на вибрациите. Тези вибрации постепенно ви сближават с новите нива, които са установявани, тъй като навлизате по-дълбоко във Фотонния пояс. В резултат на това вие изпитвате повишена чувствителност спрямо това, което става около вас, и започвате да разбирате Единството, в което съществувате. Отминали са времената, когато се чувствахте самотни и изолирани, сега вие можете да оцените и да почувствате по-висшите енергии, които са силно извисяващи. Освен това, нивата ви на съзнание се разширяват, а с това идва по-голямо разбиране на по-висшите нива на съществуване. Вие се издигате и сте носени от по-висшите вибрации, а онези души, които напреднаха с по-бавно темпо, намират за трудно да се задържат. Обаче, както обяснихме по-рано, ще има разделяне на пътищата и това ще постави душите на нивото, което е подходящо за тях, за да се даде възможност за продължаване на напредъка в тяхната еволюция.

Фактът, Скъпи души, е, че що се отнася до вашата еволюция, вие не можете да стоите на едно място. Също така има движеща сила във вас, която подсъзнателно се стреми към изразяване, и вие винаги ще се стремите към по-висши и по-висши нива на съзнание. Тъй като напредвате обратно към Светлината, пътуването става много по-лесно и целите ви са по-ясно формулирани. С вас са други души, които също следват този път и вие ставате единица съзнание, където всички ставате Едното, и все пак запазвате собственото си ниво и индивидуалност. Винаги ще сте привличани към души, които имат подобна вибрация като вашата, превръщайки еволюцията в най-удовлетворяващо постижение. Въпреки това, на настоящото ви ниво вие все още така да се каже придобивате увереност и търсите пътя, който удовлетворява нуждите ви. Съдбата и успехът ви са гарантирани, но все още имате да извървите дълъг път по духовното си пътуване обратно към Божеството.

Според нас сега е най-вълнуващото време за вас, тъй като най-сетне се издигате от по-ниските вибрации, преодолели много от препятствията, които се изправиха пред вас. Това бе пътуване, което на моменти беше сериозно изпитание, но вие имате в себе си движеща сила, която ви тласка винаги да продължавате напред. Сега достигнахте етап, когато ще стане много по-лесно да напреднете и няма да сте предизвиквани на всяка крачка от по-ниските вибрации. Всъщност ще забележите колко по-лесно се движи животът в хармония с желанията ви и колко е по-удовлетворяващ. Така че можете да освободите всяка връзка с вибрациите, които повече не обслужват целта ви. Оттук нататък ще се издигнете по-бързо и животът ще стане удоволствие, което не поддържа миналите ви връзките със ситуации, които доказано бяха от негативно естество. Вие напредвате към момент, когато ще скъсате връзките си с всичко, което е по-малко от Светлината, тъй като тези неща повече не обслужват истинската ви цел.

За някои от вас предстоящите задачи може да звучат плашещо, но имайте предвид, че винаги наблизо има помощ, ако се нуждаете от нея. Наистина, има неограничени източници на помощ и няма непреодолима ситуация. Напредъкът ви се следва по всяко време от души, които живеят в по-висшите измерения и особено сега, защото успехът ви е важен също и за тяхната еволюция. Всяка душа има безброй помощници, които са на всеки етап от еволюцията ви, тъй като ако вие щяхте да се провалите, забавянето би отложило и тяхната еволюция, но не се страхувайте, защото бъдещият ви успех е гарантиран. Също така не се притеснявайте за други души, които познавате, защото всички от вас автоматично ще намерят точното си ниво и не може да има никакви грешки в това отношение.

Всяко живо нещо обаче независимо дали е одушевено или неодушевено напредва и се развива бавно, а вие сте това, което може да се каже, централното парче, което се развива много бързо. Вероятно е уместно да ви напомня, че дойдохте на Земята чрез спускане от различни нива. Така че като се издигате отново, вие всъщност се връщате към нива, в които някога присъствахте, преди сегашния момент. Преди всичко животът е опити и след като се издигнете от по-ниските измерения, ще имате повече знания там, където ще ви отведат бъдещите ви въплъщения.

Животът изобилства навсякъде във Вселената и докато бяхте на Земята, вие бяхте”изолирани”за ваша защита от намеса в еволюцията ви. Вярно е, че на определени Извънземни видове беше позволено да се свързват с вас в продължение на многото векове, но присъствието им беше наблюдавано и внимателно следено. На тях им беше позволено да променят бъдещето ви чрез действията си, но само, за да ви дадат опити, които подпомогнаха еволюцията ви. Както ще научите в не твърде далечно бъдеще, истинската ви еволюция беше предотвратена от тъмните сили. Напредъкът ви към истинска Космическа Ера беше спрян, като не ви беше позволено да се възползвате от прогреса, отказан ви от онези, които го запазиха за себе си. Въпреки това, когато те са извън играта, ние ще можем открито да се срещнем с вас и еволюцията ще предприеме гигантска стъпка напред.

Надяваме се, че разбирате пълните последици от периода, в който се намирате и ако можете да стоите встрани и да позволите на събитията да напреднат, както е необходимо, вие ще се почувствате много по-добре. Естествено някои от вас неизбежно са въвлечени в проблемите на деня и ако е така, просто позволете да се случи това, което трябва, за да ви отведе изцяло в Новата Епоха. Отговорностите ви в крайните времена може вече да са ви известни, но ако не е така, когато намерите тих период и се вглъбите, както по време на медитация, трябва да сте в състояние да осъзнаете какви са те. Ако не стане така, просто бъдете бдителни и подготвени за нещо ново, което да дойде по пътя ви. Със сигурност повечето от Служителите на Светлината ще бъдат призовани да дадат приноса си за довеждането на промените в съществуване. Всяка частица помага за формирането на по-мащабната картина, която ще стане очевидна в сравнително кратко време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на тези времена, когато можем да използваме влиянието си, за да ви подготвим за Новата Епоха, в която навлязохте отскоро. Ще се възползвате от изпитването на промените и всъщност сте привилегировани да сте на Земята в това време. Най-доброто тепърва предстои, докато настоящият период е някак нетраен заради промените.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno


 SaLuSa Languages



No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони