Sunday, June 22, 2014

Седмично послание на Хиларион 22- 29 юни 2014г.


Възлюбени,

Имаше голямо вливане на енергията на любов и състрадание, което беше насочено от сърцата на много Служители на Светлината по света, когато се обединиха, за да доведат ползотворни промени във финансовите системи на Земята и в сърцата на хората, а тази енергия беше увеличена от възнесените реалности, както бе пожелано от мнозина. Както се каза по-рано, промените, които се случват на Земята, се извършват по мирни начини, носещи по-висше измерното влияние във визия, която включва намерението промените да са за най-висше добро на всички. Въздействието на тази дейност сега ще се филтрира надолу, за да повлияе на промените в сърцата на онези, които от дълго време контролираха световните системи по егоистичен начин. Когато много хора са обединени заедно с фокусираното намерение за най-висше добро за всички, няма нищо, което да забави дълго желания резултат.

Сътворяването на новия свят е замислено от онези, които носят искрата на Твореца силно в сърцата си. Те си припомнят, че това е част от мисията, която са дошли да изпълнят като доброволна служба на Божествения План. Те осъзнават, че промяната започва с техния принос и че трябва да предприемат мирно и любящо действие лично, за да доведат тези промени до съществуване. Те разбират, че това, което се случва, всъщност не е това, което е, и поддържат по-висшата си визия. Качествата на вяра, надежда и решителност могат да повдигнат планини и това ще стане по-осезаемо, когато визуализираните събития станат проявени в ежедневния живот на хората. Ние от възнесените реалности се прекланяме пред всички, които работят заедно в единство по тези начини и насърчаваме повече усилия като тези да се провеждат редовно.

Енергията на Богинята прониква в атмосферата на Земята и всички нейни обитатели, а това ще повлияе върху хората по изненадващи начини, които ще извисят сърцата на мнозинството от хората на планетата. Тъй като във всяка душа се случва по-голям баланс между божествените женски и мъжки енергии, ще има баланс също така и във външния им свят. Намерението и желанието да се живее в мирен и проспериращ свят, ще разцъфти за хората. Необходимо е да се поддържа и потвърждава тази визия всеки ден от всички, които разбират силата, която владеят чрез такава дейност. Нека също да разберат, че те не са сами в това усилие; че много невидими сили помагат и насърчават тази дейност да продължи. Именно вътрешният мисловен процес на хората е обединен, за да създаде реалността им и когато повече хора осъзнаят това, промените в техния свят ще са феноменални. Най-важно е да обедините мислите си, за да пресътворите нов тип цивилизация, която ще служи на всички на планетата.

Тъй като повече хора станаха ръководени от духа, те започнаха да осъзнават и да освобождават всичко, което ги е възпирало да следват страстно мечтите си. Желанията им ще са в синхрон с естествените склонности на душата им и ще започнат да се придвижват в най-добрата си роля в новия свят, който се създава. Всеки човек ще изживява всеки ден, следвайки естествените си страсти и това, което му носи радост, и това ще помогне за създаването на синхронизиран и хармоничен стил на живот за всички. Има толкова много пътища към новия свят, колкото души са в него и всички те са необходими в техните общности, когато те се проявяват. Те трябва да са отворени за споделяне с другите и да си помагат взаимно за споделянето на личните си дарби, тъй като всеки един е необходим, за да допринесе по най-добрия начин за всички.

Когато хората в новия свят разгръщат вътрешните си способности, те започват да придобиват по-голяма способност да разбират намеренията на другите и са в състояние по-лесно да влияят на тези честоти и енергии като определят посоката, която са определили за себе си и за техния свят. Поддържането на фокуса върху по-висшите им стремежи ще гарантира, че само онези, които са в съзвучие с намеренията си, могат да им влияят и има мнозина, които се пробуждат за знанието, че не се нуждаят от управление от никоя външна сила, докато следват пътя на собствената си душа. Всеки човек е направляван към най-висшия принос, който може да даде на човечеството, за да създаде нов и удовлетворяващ живот за всички хора. Вероятността да създадат нещо отвъд това, за което са мечтали, сега стои над хората на Земята. Това е най-вълнуващо време, в което да сте част, и ето ви, готови за излитане!

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website links when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони