Thursday, June 26, 2014

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА Писмо 4813: Какво ще ви донесе повече щастие?


Бог каза:

Вие обявявате това, през което минавате. Вие сте този, който казва, че страдате, и вие говорите за това, че прекрасно си прекарвате времето. Вие сами решавате какво представлява вашият живот. Значи, вие можете да предрешавате своя живот. Вие го обявявате предварително. Следете какво говорите, скъпи мои. Защо да говорите нещо, което предопределя вашия неуспех? шиеа несполука, варително. . Тогавамето.
Какво говорите и какво мислите? Нима сте неудачници? Ако да, то престанете да бъдете такива. Не използвайте оправданието, че сте просто реалисти.
Бъдете справедливи към себе си. Правете положителна прогноза за живота си. Чупете преградите. Днес не трябва да прилича на вчера. Утре можете да се намерите в нов киносценарий. Параметрите на вашия живот могат да се изменят за една нощ. Вярвайте, че най-доброто предстои да дойде. Не доказвайте обратното. Най-доброто идва при някого. Защо да не е при вас? Разбира се, че при вас.
Как бихте изглеждали по най-добрия начин? Какво би ви донесло най-голямото щастие? Вие заслужавате своята участ. Отначало мислено си създайте вашето настояще, защото вие създавате с мислите си. Помислете по нов начин. Утре започва нов ден.
Вашият живот не е завършил. Ще има още изненади. Изненади, които ще ви донесат удоволствие. Изненади, от които ще танцувате радостно. Утре на някого ще се случи голяма радост. Тогава, защо да не е при теб? Нима ти не си Мое дете, също като някой друг?
Бъдете благодарни за това, което имате. Бъдете благодарни за това, което ви е дал животът. Сега вие дайте на живота. Ободрете се. Наслаждавайте се на този ден. Да, разбира се, може да има нещо, за което да се оплаквате. Оставете оплакванията. Натрупвайте признателност. Вие имате живот! И вие знаете, кой ви е дал живота. Благодарете Ми. Приемете живота си и това, че той е ваш, за да направите от него това, което искате.
Вие можете да играете трагични роли, ако искате. Можете да сте мъченици, страдалци. Имате и други избори. Избирайте. Изберете да сте този, който дава и получава щастие. Започнете да практикувате днес. Справяйте се добре с щастието и с благодарността, с добрата воля и с умението да споделяте всичко това. Във всички случаи вие споделяте. Може би споделяте вашето униние. Със същия успех можете да споделяте своята светлина. Вече беше разпространено достатъчно количество тъмнина.
Никой не трябва да изживява страдание или алчност. Вие вече минахте през това. Сега хванете звездата и я свалете долу, за да може всички да я видят. Дайте я с радост. Обикновено там, откъдето е дошла звездата, е останало още много.
Вдъхновявайте. Бъдете вдъхновение. Повече никакво чувство на жалост към себе си или на съжаление за себе си. На света не му е необходимо по-голямо количество съжаления и извинения. На света сте нужни вие - усмихващи се и вървящи напред. Скочете към радостта. Повече никакво мръщене, никакво напрежение, никакво чувство на поражение.
Само вие можете да победите себе си. Във всеки случай, какво наричате поражение? Има много начини да спечелите. Бъдете своят вдъхновител. Съберете смелост да вдъхновявате себе си. Хайде. Хванете се за живота. Направете живота си песен на любовта. Изпълнете живота си с уважение към себе си и по този начин ще го изпълните с уважение към Мен. Уважавайте себе си и уважавайте всички. Благославяйте себе си и благославяйте всички.
Може би не сте осъзнавали, колко сте важни за реализацията и за пробуждането на света. Отдайте дължимото на себе си и ще отдадете дължимото на всички. Разчитам на вас. Хайде.

Ченълинг на Глория Вендроф
Превод: Лусесита

www.heavenletters.org
http://heavenletters.org/heavenletters-russian

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони