Thursday, June 19, 2014

Послание от Източника - Разделяне потоците на енергиите на расите


Приветствам ви, мои любими деца! Аз съм Източника, Твореца на Света.
Скъпи мои, всеки от вас се намира на своето място, но всички вие заедно преминавате през сложен период – период на Разделяне на различните Енергийни Потоци.
Скъпи мои, забелязахте ли промените във вашия живот това, което буквално ви изхвърля зад борда на кораба на живота? Вие успяхте да почувствате, че станахте по-чувствителни… Но в същото време станахте и по-агресивни? Вие преминавате през процес на Разделяне на различните енергийни потоци. Хората, които вие срещате сега на пътя си като съпротива (Примери: Шофьор едва не се е врязал във вас с колата си. Началник ви е разкритикувал безпричинно. Приятели са ви обвинили в предателство и лъжа. Минувач ви е показал с погледа си, че е нещо повече от вас и, че вие за него сте само този, върху когото той може да излее свободно гнева си.) не винаги правят осъзнато постъпките си… Те ги извършват интуитивно, под въздействието на противоположните енергии, които ви различават един от друг. Всички тези хора, които ви нападат или които подобно на летен сняг се появяват в живота ви са човешки същества, които са избрали да продължат пътя си в енергиите на Петата раса. Вие избрахте да продължите пътя си, като представители на Шестата раса на Земята. И точно в това се различавате от тях.
Те се стараят да направят нещо, което до не отдавна не са възнамерявали да извършат спрямо вас… Те започват да проявяват агресия спрямо вас, защото чувстват, че вие повече не сте в една лодка с тях… Вие се прехвърлихте от малката лодка на голям просторен кораб и сте вдигнали платна, очаквайки силен попътен вятър за да реализирате жизнените планове и мечтите си. А те (представителите на  Петата раса) виждат радостните ви лица, енергията ви  и на тях не им харесва това, че сте станали по-свободни отколкото, когато и да е било преди… Но на тях още повече не им харесва това, че сте станали по-свободни в избора си за живота, отколкото са те самите. Вие станахте по-свободни, защото избрахте свободата и развитието. Тези, които остават в Петата раса, са избрали да се намират в рамките на различните жизнени системи и устои, които съществуват сега на Земята. Това е техният избор, но не е вашия. Но, колко големи са различията между вас?… Те са толкова големи, че животите ви (на 5-а и 6-а Раси) престават да се срещат.
Преди да стане пълното разминаване, трябва да преминете през толкова сложния процес на постепенното отделяне на единия поток от другия. Вие скъпи мои, сега преминавате през този процес.
Ще кажа нещо повече… Тези от вас, които са решили да пребивават в състоянието на Шеста раса, ще наследят Земята. Блажени са кротките, защото те са – солта на Земята. На вас ви се дават Знания и своевременна информация за да се спасите не само от самите себе си на сегашното ниво на развитие на вашата цивилизация, но и от природните стихии, и извънземната агресия насочени към вас.
Знанието за съоръжаване на Куполите ви предаде лейди Гая. Но това знание е само частица от общата картина на помощта, която ви оказваме. Отново ви глаголя за това, че трябва не да спите, а да сте бдителни. Но едва ли и една десета част от децата ще ме чуе… Казвам ви това, че скоро света ще се промени до толкова, че няма да можете да смените мястото на пребиваването си. Сега вие преминавате през глобални промени… Променя се целият Свят… И сега е важно всеки от вас да има своя Обител в Света, Обител на своя Род на Земята. Именно Обителта ще ви съхрани. Няма време за да размишлявате върху това, че не сте готови… Вие сте готови! Но готов ли е вашият разум? Готов ли е той да смени живота с който сте свикнали с друг живот? С живота на Новата Земя в своя дом? Там, където ще е бъдещето на вашия Род… Там, където ще бягат с боси крачета вашите внуци и правнуци.
Агресията, която изпитвате вътре в себе си е проява на агресията, която изливат върху вас. Но, деца мои, във вас има инструменти за изчистване от агресивните енергии. Тези инструменти са толкова много и са толкова прости, че на вас само ви остава да изберете от кой от тях да се възползвате.
Вашите инструменти са:
- Вана с морска сол.
- Къпане.
- Измиване. (Измиване със студена вода.)
- Потапяне в светена вода. (Потапяне в свещени извори и води.)
- Призив чрез намерение на Учителя Шива за да възстановите енергията си.
- Свързване с лейди Гая (заземяване) посредством разходки с боси крака по земята.
Толкова много инструменти притежавате, деца мои! Изберете този, който е по-близък за вас.
Процесът на разделяне на енергийните потоци на Петата и Шестата раси ще протича до средата на летния период (21.07.14 г). След тази дата ще започне спад в активността от страна на Пета раса спрямо вас. Сега трябва да сте бдителни и да се възползвате от този период за да си подготвите плановете, както за тази година, така и за следващата.
В даденият момент, докато протича Разделяне на потоците, става силно изхвърляне на енергии и вие можете да се възползвате от тях за реализиране на жизнените ви планове. За да можете да се възползвате от изхвърлените енергии вие трябва да се съсредоточите върху това, което желаете за благото на себе си и заобикалящите ви, а след това да нарисувате, да начертаете или да изразите с думи на хартия вашето виждане за бъдещето ви.
Скъпи деца, сега когато имате ясно разбиране, вие осъзнавате това, което се случва около вас. Разбирането на това, което се случва ви помага да се върнете в състояние на спокойствие и да продължите жизнения си път.
Нашата беседа завършва, но процесът на Разделяне на потоците продължава… Вие се намирате в самият епицентър на събитията, които ще променят живота ви. Струва си вие да пуснете корени  (да се заземите) и да продължите плаването си на новия кораб, в платната на който вече започва да духа попътния вятър на Промените.
Източник Твореца на Света.
Източник Твореца на Света чрез Богдана Манжелея (Михаеля) 13 юни 2014 год.
Превод:Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони