Friday, June 27, 2014

СаЛуСа – 27 юни 2014г.


Промените продължават да работят по план и ще доведат до очакваните промени, които да ви донесат свобода от дейностите на тъмните сили. Тяхната власт и контрол намаляват и онези, които работят за Светлината, придобиват повече увереност с всеки изминал ден. Случват се толкова много добри неща и тъй като това продължава да се разпространява, тъмните сили откриват, че имат все по-малко и по-малко влияние. Именно вие хората носите отговорност за разпространяването на Светлината, но ние можем да помогнем, когато вие вече сте решили да започнете промяната. Не се тревожете, ако първоначално напредъкът сякаш е бавен, тъй като забележителни промени не могат да се случат за една нощ и е по-вероятно да има успех, когато се отделят грижи и внимание. Ние наблюдаваме вашата работа и по всяко време ще даваме най-доброто от себе си, за да ви напътстваме и да гарантираме успеха ви. Все повече и повече души се пробуждат за истинската си същност и се стремят към повече сила да постигнат визията си за траен мир на Земята. Той ще дойде и вече влияе на решенията, които се взимат за предотвратяване на всякакви бъдещи войни.

Ролята на Служителите на Светлината е да са вдъхновени и да доведат повече хора до осъзнаването, че бъдещето се оформя и че гласовете, които имат влияние, повече не са готови да продължат с онези, които защитават военното решение на проблемите. Най-накрая се осъзна, че войната е безсмислена и че няма победители в смисъла, че всички, които участват претърпяват загуба по един или друг начин. Когато погледнете назад, ще осъзнаете, че да използваш войната, за да постигнеш целите си, е краткотрайно решение, и най-сетне има разбиране, че мирното споразумение е единственият начин да се разрешат различията. Както своевременно ще разберете, често войните са измисляни, за да противопоставят един срещу друг и като резултат, никой от тях няма полза. С течение на времето все повече и повече хора опитаха да свикват да разрешават различията и сега разбират, че има и други начини, които са далеч по-приемливи. Вие вече виждате резултатът от религиозните предразсъдъци да захранва разликите между някои народи и ние бихме искали да им кажем, че всички сте Едно. Има само Един Бог на Абсолютна Любов за всички души независимо от техния цвят или вярвания. Въпреки това, ще дойде време, когато ще се приеме, че сте Една Раса, със същата съдба и безкрайно обичана от Един Бог на Всички.

Неуловимият мир, който търсите, ще дойде първо при хора, които са приели Единството на всички Души, и чрез тях и другите ще последват. Цялото знание се носи вътре и онези от вас, които са особено интуитивни, са в състояние да измерят стойността и истинността на всяко съобщение. Обаче все още ще има хора, които напълно разчитат на другите да извървят пътя с тях. За тях това е част от необходимия им опит и тъй като разбират все повече истината за истинската си същност, те ще придобият увереността да поемат по собствения си път. Често промените са в резултат на много животи, в които те са тествали собствените си убеждения и са се придвижили напред според желанието си. Както сте сега, вие представлявате общия си опит и не може да не сте силно повлияни от него. Обаче има времена, когато ще се въплътите с по-силно привличане към определени вярвания, които ще ви дадат специфичния опит, от който се нуждаете. Вие всъщност сте много по-велики, отколкото знаете сега и докато сте на Земята играете всяка роля, която сте поели, което може силно да варира от едно въплъщение до друго.

Може да сте се питали на какво се основават нашите убеждения и дали имаме това, което вие познавате като организирана религия. Простият отговор е, че ние сме достатъчно разбиращи истината и Един Бог, чрез чийто пример живеем и осъзнаваме, че всяка друга душа е или наш брат, или наша сестра. Следователно любовта ни се простира към всички души и дори тези от мрака се възприемат като точно същите като другите. Трябва да е така, тъй като всички вие идвате от Източника на Всичко Което Е и сте поели опитите си, за да донесете истината на другите. Там, където сте сега в по-ниските нива на вибрация, вие не можете напълно да се издигнете и да останете в тях, така че по необходимост вие само се въплъщавате с вибрация, която ви позволява да изпитвате според избора си. Също така ще посочим, че затова трябва да уважавате това, което са избрали да изпитат другите души, защото всичко има стойност и ще помогне на другите да еволюират. Някои души избраха да служат на Земята, за да помагат на другите, докато мнозинството пътуват по пътя си, проправяйки си път обратно към по-висшите измерения. Няма това, което наричате „бързо решение” и единственият положителен начин да еволюирате е чрез личен опит, въпреки че можете също да учите от другите, които са изминали пътя преди вас.

Майката Земя също участва в промените и те са мащабни, за да подготвят за онези, които ще променят самата повърхност на Земята. По необходимост ще има неизбежни катаклизми в някои места, но бъдете спокойни, че ще се предприемат всички мерки, за да се избегне загуба на живот. Някои неща са неизбежни, но също има души, които изразиха желание да напуснат Земята. Може да звучи странно или невероятно, че души биха избрали да напуснат по такъв начин, но освобождаването от физическото тяло е мигновено. Всяка травма, свързана с такъв опит, скоро се преодолява и се забравя. Смъртта като такава е безболезнена, но често се мисли за нея за различно и това обикновено се дължи на придружаващо заболяване. Разбирането на истината за такъв опит като смъртта предотвратява онова, което в противен случай се разглежда от много хора като травматичен момент от живота ви. Бъдете сигурни, че след като преминете, любимите ви хора ще са там, за да ви поздравят и да ви приветстват. Вероятно най-желаната изненада е, че сте”цели” отново и чрез силата на мисълта също можете да станете отново млади, здрави и без никакви проблеми от тези, които може да сте имали на Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и днес засегнах живота в по-висшите измерения, който е много далеч от това, което изпитахте на Земята. Можете ли да си представите съществуване, където в рамките на определени граници можете да „мислите”нещата в проявление, следователно парите не са нужни. Това вероятно е най-значимата промяна, въпреки че както споменах по-горе, перспективата за постоянно добро здраве трябва да е музика за ушите на онези, които са имали живот с лошо здраве. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, така че дайте най-доброто от себе си докато сте все още на Земята. Оставям ви с моята любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
You can subscribe to the mailing list for these messages by going to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html    Left click on the heading
“Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You can also “unsubscribe” from the same page.   



 SaLuSa Languages


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони