Wednesday, June 19, 2013

Съобщение от Илтеос за кристалните медитации Чрез Улфке/Лиза – 19 юни 2013Iltheos

Source picture: made by Konstantinos, http://awakeningtothedivine.wordpress.com/
Вчера сутринта изведнъж видях Илтеос, който се свърза с чакрата на третото ми око и искаше да ми изпрати съобщение. Бях много заета в службата и също и вкъщи и не можах да приема съобщението. Но днес реших да запиша това съобщение.

Лиза: Здравей, Илтеос

Илтеос: Привет, Лиза, ние се срещаме отново

Лиза: Съжалявам, че не можах да се свържа с теб вчера, тъй като бях много заета, а когато си легнах, просто заспах. Усетих, че съобщението ти е важно.

Илтеос: Не се тревожи, носеща Светлина, сега имаме шанс, а съобщението, което искам да предам, ще е много кратко.

И какво е съобщението, Илтеос: /надявам се да го получа правилно, /остави страховете си и слушай със сърцето си, скъпа моя/

Илтеос: Що се отнася до предстоящото Слънцестоене/22 юни – неделя/и до разширяващата се ваша група, която осъществява кристалните медитации, трябва да изпълните някои задачи преди и по време на Слънцестоенето. Преди да започнете медитацията си, представете си, че от сърцето ви излиза тази любяща душевна енергия и и позволете да се свърже с кристалите ви. След това си представете, че кристалът ви се зарежда десетократно от душевната ви енергия. Сега свържете тази душевна енергия в кристала ви с всички други Служители на Светлината, които искат да се присъединят към тази ежедневна кристална медитация, образувайки Светлинна мрежа по земята. След това влейте Любовта си чрез тези нишки, особено по време на Слънцестоенето.След тази връзка визуализирайте отварянето на Земята, голям кристален портал се отваря точно над нея и също така от другата страна симетрично, за да се балансира земята, представете си, че този портал се разширява по целия свят, покривайки го, представете си, че този щит е изпълнен с Любов и Светлина. В деня на Слънцестоенето, останете центрирани и позитивни, не се оставяйте да бъдете въвлечени в драмата на природата дори ако тя е само в задния ви двор или дори на балкона, свързана с растенията ви. Би било добре също така да не гледате телевизия или да не стоите пред компютър, защото те намаляват намерението ви да разширите полето. Това упражнение не е свързано с кристалната ви медитация, но може да го използвате по всяко време.
Позволете ми да ви изпълня с Любов и Радост и ще се срещнем отново

Илтеос

Лиза: Благодаря, Илтеос, ние определено ще използваме това в медитациите си. Любов и Светлина


Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони