Thursday, June 13, 2013

ЧУДО в АЛАДЖА МАНАСТИР:

 
ЧУДО в АЛАДЖА МАНАСТИР:


13 юни 13, 2013
Българи - гастарбайтери в Гърция, разказаха пред „Всеки ден" за изумлението си от скалния Аладжа манастир във Варненско. Семействата посетили древния паметник по време на великденската си ваканция у дома и се „сблъскали" с духа на някогашната монашеска обител - Рим Папа. Едва след това нашенците разпитали и разбрали повече за видението, което се появява през пролетта и есента. То не осенява всеки, а само посетители, които Рим Папа избира.

Двете семейства - съпрузи с общо четири деца, се намирали в параклиса на най-горния етаж на скалния манастир, където на свода е нарисуван ангел с тайнствена усмивка. Това се случило във втория ден на Великден. Изведнъж сякаш всичко около мъжете, жените и децата изчезнало и се появил висок бял мъж, направен като че ли от облаци. Той бил спокоен и леко усмихнат, подобно на нарисувания на стената ангел.

Пред изумените хора видението промълвило: „Иде времето". Белият мъж не си отварял устатата, но всички в двете семейства са сигурни, че са чули точно тези думи. После монахът се завъртял по веднъж около децата и изчезнал така внезапно, както се и появил. Едва тогава всичко наоколо придобило естествения си облик - малък параклис в скалния Аладжа манастир с много посетители в празничния ден.

„Не се изплашихме, но бяхме като замаяни. Чудехме се наистина ли сме видели това, което видяхме, и какво всъщност се случва", разказва 41-годишният Георги Иванов пред „Всеки ден". „Децата сякаш го приеха по-нормално от нас, възрастните. Излязохме от параклиса, който прилича на голям килер, и едва долу на площадката един от продавачите ни разказа за духа, който живее в Аладжа манастир. Когато му казахме, че сме го видели, човекът възкликна: „Това е чудо! Не се е случвало досега. Рим Папа обикновено казва, че има още време. А на вас е казал, че времето е дошло".

„Търговецът ни разказа, че духът се нарича Рим Папа и обясни, че явно времето България да стане много важна страна е дошло", продължава необикновения си разказ Георги.

Търговецът разказал, че според легендата, когато Рим Папа промени отговорите си, тогава ще дойде времето България да спасява света с чудесата и тайнствата, които са по земите й. „Много свят ще бъде разрушен и много хора ще търсят нова земя и нов дом за себе си - я от войни, я от природни стихии. И ние ще трябва да приютяваме тези хора, защото България ще остане непокътната", твърдял търговецът, който обяснил само, че някога бил учител.

Той разкрил, че досега духът на Рим Папа питал хората така: „Има ли пръчки в Хачуката, т.е. в местността жените раждат ли още и кравите телят ли се". Когато запитаният отговорел с „да", Рим папа казвал: „Има още време!" После затварял очи и изчезвал. Щял да прави това, докато се промени светът около манастира и вековната гора. После щяло да се случи нещо необикновено, но какво - никой не знае. А щом вече духът на Рим Папа казал, че времето е дошло, значи промените наближават и времето на силната България идва.

Източник: Всекиден
http://www.burgasnovinite.bg

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони