Thursday, June 20, 2013

Привет Удивителни Земни Ангели!


Продължаваме да се движим по вълните на енергията, тласкани и подмятани когато ни връхлитат. Изморени сме от препускането, но нямаме друг избор освен да го завършим. Можем да се наслаждаваме на усещанията или да им се противопоставяме и борим с енергията. Изборът е наш.

Основните чакри, които са засегнати в момента са слънчевия сплит и сърцето. Може да се появи виене на свят, храносмилателни смущения, напрегнатост, сърдечни спазми, болки в гръдния кош; тъга, меланхолия, депресивни състояния; болки в гърба, главоболие, проблеми със зрението, шум в ушите, мускулни болки; ярки сънища, необичайни визии, безсъние и изтощение.

Животните могат много да ви помагат при облекчаване на симптомите.

С наближаване на Лятното слънцестоене и Пълнолунието, завесата продължава да изтънява, позволявайки ни да усетим присъствието на другите измерения.

Вградил съм успокояваща енергия в това съобщение, за да улесня Емоционалното тяло при хармонизацията на безпокойството, което изпитваме.

Слънцето се пробужда, за дълъг период от време тази сутрин имахме М Клас Слънчево изригване. Короналните слънчеви изригвания не са насочени към Земята. Скоростта на слънчевия вятър остава доста ниска, като по този начин голяма коронална дупка се обръща по посока на Земята.

Бяха отчетени земетресения в Аржентина, Перу, Гърция, Русия, Индонезия, Нова Гвинея, островите Галапагос, Тонга, Филипини, Източен Тимор и Чили. ХАРП показва ниска активност над Съединените щати.

Когато четете настоящото съобщение ви молим заедно, обединени да изпратим любов и мир на Майката земя и бащата Слънце. Представете си как обединявате сърцата си с тях и центъра на Вселената и позволете на любовта да протече през всеки и всичко на Земята. Изпратете лекуваща енергия за облекчаване на настоящите симптоми.

Техниката за Енергийно Прочистване ще подпомогне Физическите и Емоционалните проблеми.

Поемете дълбоко въздух и се отпуснете. Изберете си върху какъв проблем ще работите и повторете следното:

Моля своя Дух, да се върне през времето, през моя произход и духовна линия, през договорите на Душата ми, през всичките ми аспекти и да открие всички знаци, странични ефекти, предразположения и загуби от всички животи и причините поради които аз или други мои аспекти сме изпитали негативна емоция.

Отведи моят Висш Аз и всеки мой аспект към зараждането на проблема, който е причинил тази поредица от проявления и събития. Анализирай всеки аспект и го излекувай завинаги и изцяло!

Върни се през времето, през моя произход и духовна линия, през договорите на Душата ми, през всичките ми аспекти и излекувай всеки проблем, проявил се и дал резултат в настоящето със светлина, любов, мир и истина. Аз Съм/чувствам позитивна мисъл или емоция.

Знам, че всяка негативна мисъл или неподходящо държание, базирано върху проблема, бързо ще изчезне. Използвай всичкото време, мой Дух, но го ускори и свърши работата СЕГА.

Благодаря ти, мой Дух.

~ Claudia McNeely


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони