Saturday, June 8, 2013

Планетарната смяна на Май, която се разгръща през Юни и Юли


Мелчизедек чрез Мелин Лафонт

Поздрави, скъпи мои.

Като Възнесен Учител и Учител от по-високото царство на Бога на Светлината, имам огромна признателност и уважение към всички вас за отличната работа, която всички представят, докато сте във въплъщение. Навсякъде по света се оформят събития по различни начини, като всяко от тях има своите характеристики, но въпреки това те се изпълняват чудесно. Ние виждаме проявите на поколения Индиго, направени от Служители на Светлината и представители на Светлината, които работят по мирен начин и с най-голямо уважение в сърцата си.

Тези Индиго поколения, не е необходимо да бъдат напълно събудени, сами по себе си, тъй като те носят съвършенството на Божии същества в себе си и са много дълбоко свързани с това. Те са програмирани за това и са пристигнали в тази реалност, само, за да вършат работата, която сега започна. Напълно красиви движения се вписват в днешно време, защото всяко сърце чувства привързаност едно към друго и тези сърца искат да обединят своите сили, за да утвърдят още повече тяхната Светлина.

Това означава сътрудничество и промяна. Вземайки нещата в свои ръце и правейки нещо с енергията и творенията, които вече не ви служат. Ето защо ние изразяваме заслужена Благодарност и Любов към прекрасното развитие на тези важни прояви. Всички сърца се подкрепят взаимно в това, в резултат на най-мощното движение всякога!

Това, което ние сме в състояние да видим, от наша гледна точка тези дни, е огромната експанзия на Любовта. Гая е погълната с вода и Любов, два сигнала на огромно пречистване и на раждане в чиста Любов. Сърцата чувстват повече Любов отколкото преди и това се дължи на огромните интензивни портали, които бяха отворени в бурния месец Май. Може би месец Май е бил най-силният месец някога, съдържащ най-тежките и трудни процеси, през които някога е трябвало да минете и много от вас са благодарни за това, че останаха на земята, въпреки интензивността.

И колко сте прави! Както се вижда от енергична гледна точка, този месец съдържа наистина най-екстремният Портал и е удоволствие да изпита човек въплъщение. Вие сте най-добрите работници за тази работа.

Много от вас са така наречените Пионери на Възнесението. Вие дойдохте на този свят, за да го събудите и да покажете Любовта си, други са превъплъщения, които ще се събудят и ще допринесат със своята роля за този процес на Възнесение. Без значение от какъв ъгъл се гледа на нещата, вие всички сте Възнесени Учители, които ще преживеят едно цялостно и слънчево Възнесение. Всеки от вас играе неговата/нейната част и ще допринесе за това-без никакви изключения, никой не е изключен!

Месец Май освободи много по отношение на емоционалните връзки, както и по отношение на възприятията и самостоятелното изображение на физическите въплъщения. Колко души са пристъпили през вратата на съмнението в определени моменти? Под натиска на Затъмненията и Порталите се вижда, че един куп остарели прояви излизат през прозореца, за да направят място за новите.

Месец Юни ще бъде за почистване, така да се каже, цялостно почистване след бурните времена на Май. Водата ще участва активно в това, защото много планети се намират във водните знаци този месец, така че можете да очаквате някои приливи и проливни дъждове, които могат да се разпространяват. Въпреки това, не се притеснявайте твърде много, тъй като това е рутинно, за общото благоденствие на всички вас. Водата пречиства и активира изключително, тя дава възможност за растеж и за раждане!

Нека всички да се съсредоточат, този месец, на общото благосъстояние на всяка душа, в състояние на пълна хармония и баланс със себе си. Това може да означава, че много емоции ще бъдат прегледани, тъй като емоционалното тяло ще претърпи цялостна трансформация и интеграция на вашето същество. Когато се стигне до точката, където емоциите са твърде трудни, за да се задържат и вие сте на ръба на колапса, излезте навън и погледнете към Слънцето, почувствайте слънчевите енергии (за около 5 минути) и оставете Слънцето да ви зареди със слънчева енергия, така че да можете да преминете, подсилени и ревитализирани. Сега Природата е много солиден спътник в пътуването ви през месец Юни и ще ви помогне при заземяването ви и да бъдете в мир, дори и в най-трудни предизвикателства.

Помолете дърветата да премахнат вашите страдания, като ги изтеглят от сърцето ви, чрез своите корените. Призовете Вятъра да отнесе страхове ви и да ги отвее на длъж и на шир.
Помолете Слънцето да презареди сърцето ви с цялата си Любов и Светлина. И накрая, но не на последно място, поискайте от растенията и водите да поемат целият ви гняв и да го превърнат в блаженство. Майката Земя е преминала през огромна промяна и Портал на етерно ниво и този факт сега се проявява във вашата реалност. Приемете промените и се възползвайте от прекрасните енергии на разположение този месец, тъй като те ще ви осигурят толкова много потенциал във вашия свят и вашата реалност, при условие, че сте отворени за него и да работите с него.

Скъпи мои, привилегия е да споделя това послание с всички вас. Изразявам своята благодарност за това и желая на всички ви много приятно време на творения.

Мелчизедек

Източник:  http://lafontmeline.wordpress.com/2013/06/07/melchizedek-the-planetary-shift-of-may-that-unfolds-in-june-and-july-channeled-by-meline-lafont/


Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони