Monday, June 10, 2013

Седмично послание на Хиларион 9-17 юни 2013г.
Възлюбени,През предстоящите няколко седмици повече от вашите природни и вродени способности и дарби ще станат все по-ясни във вас. Интуитивните ви дарби излизат в по-голям фокус и осъзнаване във вас и едно по-голямо чувство за единство и единение с другите и с всичките чудеса на земята ще проникне във вашето съзнание. Също така ще продължат повече моменти на обърканост и умствено замъгляване, тъй като мозъчните и телесните ви системи се рекалибрират и привеждат в съответствие с най-високите ви потенциали и най-висшето ви добро. Всичко, върху което сте фокусирали енергията си, което е в съответствие с индивидуалното и колективното ви добро, ще започне да се материализира за вас по чудесни начини.Онези, които извършиха духовната работа по почистване, усъвършенстване и пречистване на телата си, са наясно, че има усещане, че нещо велико и чудесно е на път да се случи. Това е в очакване на движението на небесата в по-голямото приравняване с галактическия център в космическата схема на нещата и че това ще отвори цяла нова реалност от възможности в човечеството и в колективното съзнание. Всичко е в постоянно движение и трансформация на етерните нива, но отнема повече време, за да се материализира на земния план и във вас.Ако още не сте, започнете да прекарвате повече време навън на слънчева светлина поне за 20 минути всеки ден, просто като се взирате нагоре към слънцето в мълчание и в почит. Слънцето е даряващо живот на енергии и нови знания за всички, които са готови. Грейте се в неговата светлина и топлина и се свържете с дърветата, растенията, птиците и други създания във вашето обкръжение. Забележете колко по-свързани сте с всичко, което е около вас и че комуникацията се осъществява между вас. Ще забележите, че има чувство на семейство и единство в срещите ви с птиците и животните. Забелязвате, че те са дружелюбни и по-доверчиви, отколкото преди.Уверете се, че се заземявате дълбоко в кристалното диамантено сърце на земята като визуализирате нишка светлина от основната си чакра дълбоко в центъра на земята, закотвяйки я в диаманта там и после обратно нагоре към гръбначния ви стълб и нагоре към коронната ви чакра и после нагоре по пътя към диаманта на великото централно слънце в галактическия център, така че да има поток на енергия, който се движи във вас. Вие сте космическите проводници, които са тук, за да помогнат на земята да разшири светлината в ядрото си, за да стане красивата звезда, което е нейната блестяща съдба.Чудесата, които чакат да бъдат открити, стоят затрогващи и готови за човечеството, за да се свърже с тях. Царството на елементите радостно служи на цялото творение, помагайки да се придаде форма на това, което се визуализира от красивите съ-творци на реалността на новата земя, великолепните същества от светлина, каквито сте всички вие. Съсредоточете се, красиви души, и задръжте визията си!До следващата седмица …


АЗ СЪМ Хиларион


Превод:Tauno


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe’s credit, copyright and website address is included. www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони