Thursday, June 20, 2013

Справяне със синдромите на Възнесението


Никой никога не е твърдял, че животът в Трето измерение ще бъде лесен!

В настоящото съобщение Галактическата федерация напомня, че жителите на Земята ще преминат през различни фази на дискомфорт, достигащи своя връх през лятото на 2013.

Здравейте! Ние идваме с повече информация за вас. Предстоящите промени във вашата реалност са жизненоважни, защото засягат голямата трансформация на човешкото съзнание, която изпитвате в момента. Всеки един аспект от вас едва доловимо се променя, започвайки от изменения в РНК/ДНК структурата на клетките в организма. Някои от вас са изложени на ускорена поредица от промени, докато при други процесът тече бавно и меко, с минимален телесен дискомфорт.

Онези, които до момента изпитваха по-леко ниво на дискомфорт, ще преминат към по-видими симптоми на промяна в идващите летни месеци. Казано на кратко, всеки от вас ще се промени в темпо и вид, отговарящ на индивидуалният му житейски план. Основното ниво на дискомфорт е програмирано от Небесата и ще бъде ускорено с настъпването на лятото. Това лято отбелязва много специален момент в човешката история. Разкриването заема централна част в нашите планове и ние силно желаем то да бъде формално обявено. Това ще ни позволи да се обърнем към вас директно и да пристъпим заедно към следващите етапи на завръщането ви към цялостно съзнание.


При много от нас тези промени бяха драматично ускорени през последните няколко седмици. Всеки ден моята жена и аз се сблъскваме с разнообразни вибрации в областта на сърцето и слънчевия сплит. Усещанията могат да започнат след ядене, навеждане надолу (примерно при завързване на обувки) и преди всичко по време на сън. Забелязахме също така, че се променя режима на сън, което също е смущаващо. Будим се нощем с болки в сърдечната област и не успяваме да заспим отново докато не се балансираме. Изпитваме симптоми като обикновено главоболие и мощни енергийни колебания. (спадове и приливи на енергия) Чувството за хумор ни е от голяма полза, защото всеки ден е едно приключение!

Към листа на триизмерните предизвикателства ще добавим живота в градовете и силно населени райони, където сме изложени ежедневно на електронните лъчения на предавателни съоръжения, измерващи уреди, клетъчни телефони, компютри и други вредни за здравето честоти. Към това се прибавят замърсената околна среда, флуорираната вода, химическите впръсквания и генно модифицираната храна.

Как да се справим със симптомите?

Една ранна сутрин след събуждане започнах да усещам необикновено силни смущения в сърдечната област и слънчевия сплит. Пробвах някои дихателни упражнения, които дадоха минимален ефект. Чудех се какво мога да направя. Реших да стана и да направя активна медитация. Призовах медицински екипи и своите водачи с молба да ми покажат как да балансирам енергията си в подобни ситуации. По време на медитацията ми беше посочено как да движа ръцете и дланите си надолу, за да насоча застоялата енергия към земята и да я заменя със свежа космическа енергия. Визуализирах фуния от светлина в горната част на главата си, излъчваща чиста енергия надолу към цялото тяло. Беше лесно! Получих разяснението: Намираме се в градивен процес на замяна на старата седем чакрова енергийна система с нова - тринадесет чакрова.


Причината да се чувстваме изморени, неспокойни и вибриращи със симптомите на Възнесението се дължи на нуждата от постоянно заместване на старата и застояла енергия с нова и свежа. Когато се затрудняваме да заместваме старата енергия с нова, симптомите на Възнесението се задълбочават и стават по-осезаеми.

Ние трябва да се научим да се справяме с промените. Те не са нищо повече от неравности по пътя към пълното съзнание и наша крайна цел.

http://www.paoweb.com/msascsyn.htm


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/06/spravqne-s-sindromine-na-vaznesenieto.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони