Sunday, June 16, 2013

Седмично послание на Хиларион 16-23 юни 2013г.Възлюбени,

Дните, които ви предстоят, носят по-дълбоки връзки със Светлината, която е във вас. Повечето от вас сега ежедневно свързват съществото си с Майката Земя и това ви помага да останете заземени във възприятията ви спрямо заобикалящия ви свят. Има много неща, които се случват и които ви помагат да създадете необходимите промени, за да придвижите човечеството напред в по-голямо осъзнаване и съзнание. Сега се случва събуждането на масово ниво и това е нещо, което всяка душа на планетата е избрала на духовното си ниво. На духовно ниво, има една цел и тя е да се доведе Земята и всички нейни обитатели в по-голямо съответствие със славната им съдба.

Всички вие забелязвате ускорението на осведомеността у тези непосредствено около вас и внимателното и сериозно признаване на всичко, което трябва да бъде изнесено в Светлината, която те признават. Тези, които са тук като водачи, встъпват в ролята си на агенти на промяната и са подготвени да се изправят в Светлината си и да бъдат глас за промяна. Изпратете им Светлина и молитви за защита, защото пътищата, които те са избрали, не са лесни пътища. И все пак, те имат духовната сила да настояват в по-висшата си визия за по-добър свят. Пробуждането ще продължи да се случва експоненциално и тласъкът ще доведе до мирна трансформация на всички стари парадигми, които повече не резонират с новата Земна реалност.

Тези от вас, които поддържаха Светлината и най-висшата си визия, започват да разбират как сега усилията ви се разгръщат. Именно най-младите членове на човечеството са тези, за които вие създадохте тези нови парадигми, които сега влизат в сила, така да се каже, и това позволи и ги упълномощи да пристъпят в тези моменти на Сега като сигнализатори и вестоносци, и говорители, които се изправят и говорят чрез сърцето си. Те поставят под съмнение установените парадигми и питат защо? Защо човечеството като цяло трябва да приема такива ограничени и стеснени начини на съществуване по време на Земния си път? Със сигурност трябва да има по-добър начин, по-мирен и по-силен начин на живот.

Нека сърцата ви се радват на смелостта си и саможертвата си, тъй като ги познаха, за да създадат по-добър начин. Изпратете Светлина и Любов в новите кристални мрежи, които сега свързват цялото човечество и съзнанието му и проникват в атмосферата на Земята с виолетовия пламък на трансмутацията. Това е служба, която всеки един от вас може тихо да изпълни, докато се занимавате с ежедневните си неща. Нямате идея колко велика е в действителност тази служба за Божествения План, за установяването на новата златна епоха на Земята. Вие изпълнявахте тази служба в продължение на десетилетия и плодовете на труда ви сега узряват.

Не забравяйте да прекарвате колкото може повече време сред природата, доколкото позволява ситуацията ви, и да пиете обилни количества чиста вода, за да дадете възможност на физическите си тела да се приспособят към новите енергии по-лесно и по-удобно. И най-вече, грижете се да себе си и се обичайте, защото това е най-голямата област, която има нужда от подобрение за цялото човечество. Време е да освободите универсалните подсъзнателни мисъл-форми на „не достатъчно добре”, които държаха човечеството като заложник. Време е да започнете да виждате величието, което е било скрито във вас и което сега започва да избликва спонтанно. Носете радост и смях в уравнението, така че то да може да облекчи тежкия товар на всеки.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe’s credit, copyright and website address is included. www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони