Saturday, June 22, 2013

Ние празнуваме този път с вас сега. – канализирано от Рон Хед

20 юни 2013
Архангел Михаил
 super moon
На този ден ние ще ви помолим да центрирате себе си колкото е възможно повече и да се подготвите за огромните енергии, които ще получите по време на тази супер луна и слънцестоене. Продължете да се фокусирате върху вътрешните промени върху които се бяхте съсредоточили, и позволете на самите енергии да направят промените във външния ви свят, промените които могат и ще бъдат направени.

Вашият принос, получен чрез молитви и намерения, е безценен, но да се опитвате да създадете преки резултати с вашите съзнателни умове не е необходимо. Оставете огромната и неизмерима енергия и интелект на Цялото да направи това, което трябва да се направи, и ще бъдете много по-напред, от където ще бъдете ако се опитате да управлявате промените.

Определете, решете, въз намерете, след което позволете и това ще бъде добър начин да се подходи към нещата. Или можете да мислите за това все едно вземате решение с вашия съзнателен ум и след това позволявате на висшия ви Аз да свърши работата. Тези от Източните философии учат на не-действие, У Вей, Тао и други начини за описване на това, но го учат в собствените си условия. Вие сте достатъчно запознати с принципите сега.

Приливът на енергия който ви приближава докато говорим е масивен. Няма нищо повече от намерението да го яхнете и в най-голяма степен да се възползвате от него,  това е което се изисква от вас. Ако това означава, по-конкретно във вашия случай, че трябва да легнете и да  вземете почивка, тогава го направете. Ако желаете да танцувате с луната, тогава го направете. Нека сърцето и тялото ви ви водят през следващите няколко дни. Но не забравяйте да вдишате енергиите в себе си и да им позволите да доведат до вас това, което те имат за цел да донесат. Една голяма част от вас са достатъчно запознати с този процес сега, за да знаят какво е необходимо. Споделете вашата трудно спечелена мъдрост ако бъдете запитани.

Тези които още спят и нямат никаква идея за това което се случва сега може да действат, без да знаят какво да направят със своите чувства. Не е необходимо да бъдете въвличани, дори разширяване на даването на съзнанието за тези неща да премине до вас.

Нарастващата сила на вашата колективна единствена цел е от голяма полза за вашата планета и за вас сега. Дишайте тази нова енергия и следващите няколко дни ще се окажат от огромно значение.

Ние празнуваме този път с вас сега. Бъдете мир. Бъдете любов. Ние сме тук с вас винаги. Добър ден.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони