Thursday, June 20, 2013

Скъпи сърца, това е пътешествие на съзнанието. – канализирано от Рон Хед

17 юни 2013
Архангел Михаил
 Photo by Gretchen Hermey
Ще говорим сега за някои от нещата, които можете да очаквате от вашия продължаващ процес на възнесение. Въпросът е бил поставен на нашия канал, и по този начин на нас, "Какво за тези, които са психически недееспособни, тези в институциите, тези които са в напреднала възраст и  отказват да слушат?" И по-нататък, сме чували много пъти въпроса за деца, родители, кучета, котки, и дълъг списък на други. Ние ви молим да преработите своите разбирания за това какво представлява този процес.

Моля освободете вашите идеи за транспортирането ви на някой друг свят мечта, по какъвто и да е начин, и оставяйки другите назад. Всичко и всички в тази вселена се влияят от изгревът, и разширяването на съзнанието. Невъзможно е да не бъдат засегнати.

Това беше казано, скъпи приятели, всеки човек, всяко животно и всяко същество е в неговото собствено място със собственото си минало и собственото си бъдеще. Искате ли да изберете това бъдеще за тях? Дори вашия Създател им позволява да проучват творението със собствената си свободна воля. Можете ли да си представите за себе си по-голяма мъдрост от тази?

Имате право, като колективно съзнание, избрало да забави вашето издигане за да вземете всички по време на пътуването. Това е пътешествие на осъзнаване, скъпи сърца. И това решение, това чудесно решение което всички сте направили, е еквивалентно на нещо наречено бодхисатва клетва*. Но позволете на себе си да разберете, че светлината която се просмуква във вашия свят в този момент повдига всяка клетка, всяка молекула, всеки атом и всяка частица по пътя си.

Всички които не се дублират взаимно сега, те няма да бъдат в бъдеще също. Ако това беше целта, нямаше да има нужда от безкраен брой същества които да изграждат Едното. Сега, тъй като тези понятия са малко проблемни за вас, тъй като продължавате да се мотаете в някои от вашите ограничения все още, ние Ви молим да помните и да се съсредоточите върху тази една мисъл. Вие сте всеки и всичко част от това Едно, и както вие сами се повдигате,  вие повдигате Цялото.

Това означава, че вашето издигане помага за възнесението на всеки един от тези, за които питате в началото на това съобщение. Може и да не сте в състояние да ги убедите. В някои случаи, може дори да можете да общувате с тях. Но вие сте точно тези, които могат да им помогнат в растежа им, защото не може да не засегнете всички. Моля, следователно, освободете се от тревоги и страх и сами се научете да се съсредоточавате върху целта си. Учете се сами да си изградите ясна картина на това, какъв свят ще имате за себе си и другите.

Вашият принос е оценен, ценен и мощен. Вие СТЕ съ-творци. Представете си, ако щете, вашия Създател казва: "Ти си АЗ СЪМ което АЗ СЪМ." Представете си, защото е вярно. И тогава оценете себе си сами по съответния начин. Ние го правим. И вашия Създател го прави, също така. Научете се да се въздържате от мислене или говорене за себе си или други лица във второстепенен смисъл. Този който стои до теб и този който носи твоите обувки са две невероятни същества от светлина.

Превод:Hristo

Ние ви обичаме. Добър ден.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/


18 юни 2013

Никога не се страхувайте.

Никога не се страхувайте да бъдете каквото сте и който сте. Другите които не разбират може да ви съдят, но вие никога не се страхувайте. Аз съм до вас обичайки ви всяка стъпка от пътят. ~ Създателя
 
 Превод:Hristo

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони