Monday, June 3, 2013

Седмично послание на Хиларион 2-9 юни 2013г.
Възлюбени,

Вие като нашите фарове Светлина, запалвате самата атмосфера около себе си като преминавате през ежедневните си дейности. Всеки един от вас е мощен по свой собствен начин и допринася много за стабилизирането на вашата планета. Повече от вас сега излизат от плътните полета на изразяване в по-големите чувства на радост и щастие, мир и хармония и това на свой ред се прибавя към колективното поле на човечеството.

Наясно сте, че мислите ви, думите ви и делата ви имат по-голямо влияние върху тези около вас, отколкото някога сте си мислили, че е възможно и вие сте още по-внимателни по отношение на начините, по които взаимодействате със сестрите и братята си, винаги с мисълта, че въздействието върху техните енергийни полета трябва да е въздействие на благословия, засилване и добра воля.

Това не означава, че вие не можете да изразите човешките си моменти, когато стари проблеми излязат за преглед, защото наистина, всичко това е част от процеса на освобождаване и все по-голяма центрираност и привеждане в съответствие с истинската ви божествена същност. Всичко, което не е в съответствие с по-висшите аспекти на истинската ви същност, ще продължи да излиза на повърхността, за да бъде признато и прието като част от общата ви същност, човешка и божествена.

Това, което се случва, когато работите върху себе си по този начин, е, че като освобождавате всичките аспекти в себе си, които не ви служат в пътуването ви на Издигането в по-високо съзнание и изразяване, вие започвате да оценявате и обичате себе си повече и когато обичате себе си безусловно, без да се съдите и оправдавате, вие започвате да обичате другите в същия дух.

Това може само да помогне за по-нататъшно изясняване и облекчаване на тежките плътни енергии и тази работа върху себе си в крайна сметка помага на всички, защото Всичко е енергия, честота и вибрация. Като имате предвид ефекта върху другите около вас, винаги е от полза да си припомняте истинската си природа и това, разбира се е, че сте Същество на Любовта. Любовта е основата на всички неща и на всички ситуации; понякога, обаче, има нужда от по-дълбока интроспекция в себе си, за да се свържете със сърцето си, за да я почувствате. Много от вас в един или друг момент са били наранени по някакъв начин във взаимодействията си с другите и това ви е подтикнало да изградите защитни щитове около сърцето си, които могат да ви лишат от изпитване на всичко, което е добро в живота ви сега. Сега е време да се освободите от тези щитове, Скъпи мои.

Осмелете се да станете раними като отворите сърцето си широко. Вътрешната ви Светлина трябва да свети ярко и е важно ежедневно да поддържате ритуалите и практиките си за постигане на това, независимо дали това е чрез медитация, йога, упражнения за дишане, визуализации, мантри, декрети, слушане на музика, която ви извисява и вдъхновява, или дори пеене. Това са много начини да поддържате Светлината си да свети ярко и сме сигурни, че има още много начини, които не сме споменали тук, за които вие знаете и които използвате.

Това, което отбелязваме тук, е, че времето да се ограничавате във вашия свят, за да отговаряте на остарели парадигми, достигна своя край. Сега е ново време, ново начало, където всички души са равни в правото си да преследват страстите си, което им носи вътрешна и външна радост. Помислете за дейностите, които ви носят радост и направете това приоритет в ежедневието си. Прекарвайте повече време всеки ден в тази дейност за най-голямо и най-велико добро на душата си.

Няма значение дали страстта, която ви носи радост, е нещо, което никога няма да донесе слава, богатство или отличия от света около вас, всичко, което има значение е, че вие започвате да се свързвате с чувстването за добро за себе си, така че дарбите, които носите, за да благословите този свят, да започнат да излизат на повърхността. Всеки от вас има дарби, които носи на този свят, и сега е време да откриете и да се свържете със своите дарби. Светът е много богат и има достатъчно за всички, свържете се сега със света вътре в себе си и си позволете да блестите!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe’s credit, copyright and website address is included. www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони