Saturday, June 15, 2013

Въпросът е, защо не виждате промените, които желаете. Не е ли така?. – канализирано от Рон Хед


13 юни 2013

Архангел Михаил
 falls9c
Нашата тема за днес е, за пореден път, ускоряващата се промяна и способността ви да я възпремeте. Промяната която имаме предвид е абсолютна. Тя ви променя вътрешно, и тази промяна е в резултат на промени външни за вас, най-малкото във възприятието ви за вътрешно и външно, което е неточно, най-меко казано. Това което възприемате като външна промяна е в резултат на вътрешни промени, които сте били в състояние да направите за себе си поради повишаване и увеличаване на светлината която е достъпна за вас.

Наистина няма нищо извън вас, и разбира се това е причината да виждате промените около вас, около вашата точка на възприятие, и вие разбирате, или не разбирате, че естествено нямате нищо общо с това което виждате защото по-нататък възприемате и друго. Това е повече от илюзията. Има собствено аз, да. Но няма никой друг.

Стига с гатанките, ще кажете? Съгласни сме, за сега. Ще разберете неща от този род в собствения си божествен подходящ момент. Смисълът на това малко упражнение е да ви накара да спрете да търсите наоколо и да мислите, че нищо не се променя. Скъпи мои, всичко се променя. Така е било винаги . Така ще бъде винаги. Както е наблюдавано преди от вашите мъдреци, ако има една константа във вашата вселена, това е промяната. Въпросът е, защо не виждате промените, които желаете. Не е ли така?

Мислите че тези промени не са там за да бъдат видни? Е, те най-вероятно са там, и те се увеличават всеки ден. Ако наистина искате да ги видите, и ако наистина ги търсите, няма да ги пропуснете. Но ако държите мантията на отрицанието около себе си, която е начин да се предпазите от разочарование, вие няма да ги видите. И докато се държите за тази защита, тази мантия, изядена от молци и доста мухлясала, вие няма да ги видите.

Нещата се движат доста добре сега. Каним ви да хвърлите мантията и да се огледате. Нещата не са толкова страшни след като веднъж се вземе решение да се очаква и търси положителното което е около вас. Въпреки очевидните лоши новини, като мирни демонстрации биват потискани, могат да се видят положителните влияния, когато промените своята собствена перспектива.

Вие сте, в действителност, извор в период на огромен и положителен растеж в усет и съзнание. Милиони от вас са наясно с промените случващи се във вас самите. Сега може да бъде момента за вас да отворите сърцата си и да видите произтичащите от това промени във вашия свят, но това е решение което трябва да направите за себе си. Силата да направите това в момента е на разположение за вас. Тя обитава сърцата ви. Продължаваме да казваме това. Ние ще продължим да го казваме. Целият ви нов свят живее в сърцата ви. В собствените ви думи, скъпи единствени, вземете го! Бъдете ангелите на мир, любов и промяната ще дойде тук, за да бъде.

Ние ви обичаме и уважаваме и ще говорим с вас скоро отново. Добър ден.

Превод:Hristo 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони