Saturday, June 29, 2013

Любовта пробива. – канализирано от Рон Хед


28 юни 2013
Архангел Михаил
 leaking dike
Ние ви поздравявам днес с новината, че вашия свят, най-малко в света на тези които не отричат, се променя. Вижте близко около вас, а не националните и международните новини. Много от вас спряха да ги следят преди известно време така или иначе. Гледайте за променящите се нагласи в собствените си общности. Наблюдавайте дори и възможностите доведени на преден план от тези, достатъчно смели да оспорят дълго преобладаващите нагласи, които вие искате да промените.

В краткосрочен план, не всяка една от тези промени може да се прояви. В дългосрочен план, скъпи сърца, те всички ще станат очевидни. Всичко това служи за да събудят тези които чуват за това току-що, че и много повече.

Погледнете на това което вие наричате социални медии. Как бързо се променят нагласите и разбиранията там? Да, дори и независимо от тези които отказват да го признаят, и независимо от тези на които се плаща да го подкопават. Ще видите че някои все още мислят, че имат възможност да повлияят върху това, което мислите, но ние ви уверяваме, че правомощието да се влияе върху това което мислите е само ваше, ако това е което вие определите. Ние казваме това защото, в допълнение към собствената си енергия, вие призовахте и активирахте нашата. Те се опитват да поставят своите пръсти в дигата, докато времето си върви, но установяват, че имат само десет пръста и дигата вече тече от безброй места.

Любовта пробива. Мир и свобода със сигурност ще последват. За тези, които продължават да настояват, че нищо не се случва, ние имаме следния отговор: Вие грешите. Съжаляваме, но вие грешите. Вътрешните промени в милиони хора наистина се случват сега. И това, приятели мои, е от какво са направени вашите общества и от какво е направен вашия свят. Всичко това е отражение на вас. И вие сте в седалката на шофьора сега.

Ако се надявате, вие сте силни. Ако вярвате вие сте по-силни. Ако виждате, чувате, чувствате, знаете, и обичате, вие сте най-силните от всички. Обединете се заедно сега и покажете на себе си какво можете да направите в мир и любов. Бъдете вашия нов свят и след това гледайте как се появява пред очите ви. Това е, което сте вие. Това е причината да сте тук.

Ние ще говорим с вас много скоро отново. Добър ден, скъпи мои.

Превод:Hristo 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони